Oranlarda PHP Küçük Resim yeniden boyutlandırma

0 Cevap php

Aşağı kısa vadede gibi, ben şu anda bir partner tipi sitesi yapıyorum. Kullanıcılar hesapları oluşturmak ve (8'e kadar) profil resimlerini yükleyebilirsiniz. Web tarama alanında bu görüntülemek için, ben belirli boyutlara uymak zorunda minik yüklenen tüm resimleri yeniden boyutlandırmak için (üçüncü parti işlemci / komut ile) PHP bir yol arıyorum.

Örnek olarak, ben * 150px 120 daha YOK büyük olması "profil" görüntüleri (küçük) isteyecektir. Betik (ne olursa olsun onlar dikey veya yatay olup olmadığı, ve ne olursa olsun oranlarda) gergin almadan bu boyutlara uymak için yüklenen görüntüleri yeniden boyutlandırmak gerekiyor.

Genişliği (örneğin 120pixels) her zaman aynı kalır, ama yüksekliği (örn. 150px) orantılı olarak görüntü tutmak amacıyla değişebilir. Bir manzara fotoğrafı buysa, ben komut görüntünün ortasında bir yığın almak gerekir varsayarak yaşıyorum?

Profilleri bir tablo içinde görüntüleme zaman, böylece tüm görüntüleri yeniden boyutlandırılması nedeni tüm minik kabaca aynı boyutta olmasıdır.

Herhangi bir giriş büyük mutluluk duyacağız.

0 Cevap