SWFUpload (Flaş dosya yükleme) ve Zend Framework yönlendirilir URL'ler (Mac Sayı)

0 Cevap php

Bu, kullanılan teknolojilerin kombinasyonu açısından oldukça spesifik alır, bu yüzden doğrudan cevaplar bir sürü sanmıyoruz, ama ben yine de denemek lazım.

Bu (: http://demo.swfupload.org/Documentation/ Mac konular altında, gelin buraya bakın 2) (güya) o yolları tanımadığı Flash Player ile münhasıran Mac konudur. "?!?! Mac Bwaahaha kodlama için", ve ben hemfikir: Senin ne düşündüğünü biliyorum. Bu paket yazılım geliyor ve ben bir makine bu utanç uzakta kesmek zorunda kalıyorum Ancak, bunun nedeni ucuzluğu benim işverenlerin tercih silahtır.

Ben kullanıcılar için bir fantezi ilerleme çubuğu görüntülemek için SWFUpload kullanıyorum ve denetleyiciye dosya gönderme şaşırıp - her zaman hata ayıklama penceresinde bir 302 hatası verir. Ben, ancak, ayarları bir komut dosyası için mutlak bir yol nesne SWFUpload içinde yükleme komut hedefi değiştirirseniz, her şey çalışıyor. Hiçbir Flash yer paylaşımı mevcut varsa Ayrıca, dosya yükleme formu mükemmel ok çalışıyor, yani bir rota basitçe Mesajları - eğer sadece durumda merak ediyorsanız.

Başkasının bu sorunla karşılaştı, ve eğer öyleyse, bunu nasıl çözmüş? Ben IT bir kontrolöre ileri dosyayı göndermek var, sonra bir yerde bir swfupload.php komut dosyası yerleştirin ve bir dosya aldığınız olabilir sanırım, ama çok kirli bir çözüm gibi görünüyor.

It's a bit vague, I know, if I can do anything to clarify further, please ask. Thank you

Edit: I should mention, this applies to local development only. As soon as I upload the code to our Linux server, the routes are a-ok and the file goes through. So if anyone has the solution for this local dev environment problem, it would be much appreciated.

0 Cevap