Stil RewriteRule kullandıktan sonra yük ve içermez

0 Cevap php

Ben bir index.php olan web sitesi, bir kaç basit. Html sayfaları ve bir. Php sayfası (iletişim formu) yanı sıra bir. Htaccess dosyası var. Benim web sitesinde aşağıdaki gibi sayfaları işaret düğmeler var: index.php?p=welcome.php (örnek). Gördüğünüz gibi, index.php GET tarafından kabul edildi ne bağlı olarak, includes, bir sayfa dosyası.

. Ben göstermek için htaccess yazdık: http://www.site.com/welcome/ yerine http://www.sites.com/index.php?p=welcome. Bağlantıları ve iş hem de yeniden. Ben başka bir sayfaya gitmek için düğmelerden birine bastığında ben var tek sorun: hiçbir stil yoktur.

Ben index.php dosya düzgün diğer sayfaları dahil olup olmadığını görmek için test ettik, ve bunu yapar. Çalışmak için görünmüyor, sadece stil değil. style.css, ait index.php dosyasının, en üst kısmında yer almaktadır. İşte ben size göstermek istiyorum kod bit şunlardır:

Buttons

<table>
    <tr>
        <td><a href="/welcome/"><div>Welcome</div></a></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><a href="/references/"><div>References</div></td></a>
    </tr>
    <tr>
        <td><a href="/aboutme/"><div>About me</div></td></a>
    </tr>
    <tr>
        <td><a href="/contact/"><div>Contact</div></td></a>
    </tr>
</table>

.htaccess

RewriteEngine On
RewriteRule ^([a-z]+)/$ index.php?p=$1

Normal şekilde site hala çalışır, ama sadece biçembentteki herhangi bir stil geçerli değildir: açıklığa kavuşturmak için. Herhangi bir yardım çok takdir.

0 Cevap