CakePHP'de veritabanındaki ilgili alana bu-> veri alanını

0 Cevap php

Ben image.1.field ayarlayın ve daha sonra her veri alanı için image.2.field eğer çalışıyor meioupload kullanarak birden fazla resim yüklemek için çalışıyorum. Sonra döngü yoluyla ve yerine tasarruf SaveAll / oluşturun.

My problem comes when I have field which is used as a subfolder for the image within an images folder. for example I have a form

image.1.product id image.1.artist image.1.file to upload image.2.product id image.2.artist image.1.file to upload

now when the items are saved, all data is correct including the belongsto relationship of product id, except the second image is stored in the wrong place. The first image is stored in images / image.1.artist / file the second image is stored in images / image.1.artist / image.2.artist / file

Bu son derece rahatsız edici olduğunu ve meioupload davranış alt klasör diziden bir alan olması için ayarlar basitçe yolu ile yapmak someting olduğunu.

Ben veri kaydetme başvurmak zorunda yol döngü ve bir sorun değildir değerleri kaydederek oluşturarak, ama belli bir alt klasör ayarı bu yöntem ile çalışmaz.

Yani bir çözüm muhtemelen sadece boş olarak ikinci sanatçı alanını ayarlayın ve sadece aynı sanatçının birden fazla görüntü eklemek olabilir ..

Ya da ilgili üründe sanatçının gerçek alanına sanatçının veri alanını ayarlamak için görüntü ait olacaktır, ama ben bu işe almak gibi olamaz?

Peki soru nasıl oluşturmak her ayrı kaydetmek / için veritabanında zaten ilgili ürünler sanatçı alanına bu alanın değerini ayarlayabilirsiniz nedir?

ps. Bu biraz uzun soluklu ise özür dilerim.

0 Cevap