JSF - Bir kaç acemi sorular (PHP geliştirici)

0 Cevap php

Java Server ile arıyorum bir okul projesi için Yüzler ve PHP geliştirici değilim, çünkü ben JSF genel kavramını kavramak mümkün değilim.

Her zamanki PHP MVC çerçevede, istenen URL çağrılan sınıf yöntemleri (kontrolör yaşam döngüsü) ile yönlendirme sistemi üzerinden bağlı ve şablon render, bu nedenle herhangi bir çıkış, bir tarayıcı, e gönderilmeden önce bazı mantık tetikleyebilir edilir. g. bir yönlendirme yapmak.

Ben yanlış varsa düzeltin - Ben JSF bu desen tanımak mümkün değildi. Ve ben fasulye (denetleyicisi JSF eşdeğeri) destek olarak bazı yöntem aramak istiyorsanız, ben (bir şablonda herhangi oltalarını arayabilirsiniz - URL hale şablona (benim kaynak kodunda> index.xhtml / index.xhtml yüzler) bağlı # {bean.property}), ama örneğin ben bir URL istendiğinde bir yönlendirme yapmak için nasıl bilmiyorum. I <h:commandLink> veya <h:commandButton> üzerine tıkladıktan sonra benim yedekleme fasulye bazı özel yöntemini gerçekleştirmek için başardı, ama (her zaman göndererek form gibi görünüyordu) oluşturulan HTML baktıktan sonra, ben don 't bunu yapmak için tek yol olduğunu düşünüyorum.

Ben de çok basamaklı formu sihirbazlar yapılandırmak için güzel bir yol gibi görünüyor yüzler-config.xml içine baktı, ama ben bütün ağın yapısını tanımlamak için bu mekanizmayı nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Hangi öncelikle için kullanılır? URL'leri tanımlama?

Ayrıca, bağımlılık enjeksiyon sistemi hakkında bir şeyler bilmek istiyorum. Ben @ EJB ile onlara açıklama yaparken ne destekli fasulye sınıfa benim cepheleri enjekte özelliklerini bilmiyorum. Ben PersistenceContext ile "em" niteliğini açıklama eğer benim cepheleri içine EntityManager enjekte hangi mekanizma bilmiyorum. Ve nasıl bu DI kapsayıcı olmadan çalıştırmak ünite testleri bu mekanizmaları değiştirebilirsiniz (Glassfish?).

Bana nasıl bu işler bazı dost-PHP şekilde çalışır için, herkes açıklık miyiz? Teşekkür ederiz! :)

0 Cevap