Çok yavaş (localhost) mysql sunucusuna bağlanma

0 Cevap php

aslında onun biraz karışıktır:

özeti: DB bağlantısı çok yavaş.

sayfa render yaklaşık 10 saniye sürer ama sayfadaki son açıklama bir yankı ve sayfa firefox (IE aynıdır) yüklenirken iken ben onun çıkışını görebilirsiniz. google chrome çıktı yükleme bittikten yalnızca görünür hale gelir. yükleme süresi yaklaşık aynı genelinde tarayıcılar.

Hata ayıklama i öğrendim bu sorunu yaratıyor, DB bağlantısı. DB başka bir makinede oldu. daha fazla hata ayıklama. i .. benim yerel makinede DB dağıtılan şimdi DB bağlantı 127.0.0.1 de ancak bağlantı yine uzun zaman alır.

Bu sorun APACHE / PHP ile değil, mysql ile demektir. ama sonra DB bağlanan başka bir makinede benim kod herşey yolunda görünüyor remotely.and konuşlandırdı.

temelde uygulama mod_rewrite'ı çift kullanır .. ama hepsi. htaccess dosyaları kaldırılır ve yavaş bağlantı sorunu olmaya devam etmektedir ..

benim makine üzerinde başka APACHE yüklü ve varsayılan ayarları kullanılır. Bağlantı hala çok yavaş oldu.

i yürütme zamanı ölçmek için aşağıdaki ifadeleri eklendi

    $stime = microtime();  
    $stime = explode(" ",$stime);  
    $stime = $stime[1] + $stime[0];  

// my code -- it involves connection to DB

    $mtime = microtime();  
    $mtime = explode(" ",$mtime);  
    $mtime = $mtime[1] + $mtime[0]; 

    $totaltime = ($mtime - $stime);
    echo $totaltime;

çıkış ,0631899833679 olduğu

ancak kundakçı Net paneli 10-11 saniye toplam yükleme süresini gösterir. Aynı google chrome ile olduğu

i güvenlik duvarı pencereleri kapatmak için çalıştı .. bağlantısı hala yavaş

ve ben sadece oldukça nedenini bulamıyorum .. ben .. Birden apaches .. hiçbir şey çalışıyor görünüyor .. sorun ne olabilir herhangi bir fikir birden DB sunucuları denedim?

[Değiştir]

Daha fazla ayrıntı için yorum bölümünde geçmesi lütfen. aslında ben im çözüm elde etmek için yakın alıyorum düşünüyorum. temelde url yoluyla yeniden. htaccess dosyalarını içerir benim kendi bir çerçeve geliştirmeye çalışıyor im. i birkaç css ve js dosyaları eklenmiş ve i çoklu istekleri (firefox) iyi nedenlerle bu dosyalar için gönderilen fark ettim. chunked: i firefox bu yüzden Transferi-Kodlama ile ilgisi yok .. (daha sonra bir zaman aşımı vardır ve olabilir) içeriği için bekletiyor bu başlığı almaz gibi sorun İÇERİK-BOY başlığına biraz ilgili olduğunu düşünüyorum?

0 Cevap