CakePHP: Farklı dosya / sınıflar arasındaki Etkileşim

0 Cevap php

Hey, I'm cloning a commercial student management system. Students use the frontend to apply for lectures, uni staff can modify events (time, room, etc). The core of the app will be the algortihm which distributes the seats to students. I already asked about it here: How to implement a seat distribution algorithm for uni lectures

Now, I found a class for that algorithm here: http://www.phpclasses.org/browse/file/10779.html

Ben app / satıcıları içine 'sınıf GA' koydu. Tek bir nesneyi (bir çocuk, ve evrimsel süreç için daha sonra bir üst) temsil eden bir 'sınıf Çözüm' yazmak gerekir.

Ben de fonksiyonları mutasyona yazmak gerekir (), çaprazlama () ve spor (). spor vb dersler var overbooked eğer dayalı bir çözümün bir puan hesaplar; geçiş () iki anne bir çocuk üreten çılgın maymun seks fonksiyonu ve mutasyona () geçit sonra bir çocuk değiştirir.

Şimdi, spor () fonksiyonu birkaç ilgili modellere erişebilmesi gerekiyor ve onların find () fonksiyonları. Bu, örneğin kontrol ederek bir çözümün uygunluğunu değerlendirir Orada çifte kursları, ya da yerine getirilmemiş istekleri vardır ve bu cezalandıran eğer.

Nerede ga.php, solution.php ve üç fonksiyonu koymak istiyorsunuz? ga.php fonksiyonlara erişmek için vardır, ancak işlevleri modelleri erişmek zorunda. O zaman algoritması çalışır kadar bin kez aradı olur, çünkü ben de, () fonksiyonu uygunluk içinde herhangi App :: import () 'ler aramak istemiyorum.

Birisi bana yardımcı olabilir umuyoruz. Şimdiden teşekkürler =)

0 Cevap