PHP mail () fonksiyonu posta teslim değil

0 Cevap php

Ben hafif bir sorun var. Mail () fonksiyonu kullanarak PHP ile mail göndermek için - Ben bir çalışma script (paylaşımlı sunucu benim test hesabına çalışan) kullanıyorum.

Ben sadece özel bir sunucu var ve ben çalışmak için fonksiyon elde etmek mümkün olmamıştır. Ben (SPF kayıt için) BIND'e çeşitli dökümanlar okurken son 10 ya da öylesine saat geçirdim, güvercinlik, sendmail ve postfix bu işe almak için çeşitli şeyler çalışıyor.

Eksik bir şey açıkça vardır.

Bu yüzden PHP kod çalışıyor biliyorum. Tüm başlıkları gayet her şey vardır. Benim test hesabınızdan doğrudan bir kopyası olarak biz bunun farkındayız. Böylece problem yerde sunucu yapılandırma ortaya gerekir. Sendmail için yolunun doğru olduğunu ve sendmail (görünüşte) çalışma gayet iyi. Ben şimdi "Gönderilen" veya PHP mail () fonksiyonu gelen Boole sonucu dayalı "Hata" teslim senaryoyu kurdum. Yani:

if(mail($blah,$blah,$blah,$blah,$blah)) { echo "Sent"; } else { echo "Error";}

Ve sonuç her zaman "Sent" gibi geliyor - ancak, e-posta geldiğinde asla. Bu tamamen yeni kulüpler gibi birisi, kontrol etmek için bir şeyler önerebilir (24 saat ya da öylesine!).

Şimdiden teşekkürler.

Ryan

0 Cevap