Çapraz Sunucu AJAX Çağrı

0 Cevap php

Ben ancak benim durum için, başkaları için bu sorunu çözmüş mesajların bir çift bulundu. Benim çapraz sunucu ajax arama için olası en iyi çözümü almak istiyorum.

İşte durum bu. Ben iki URL'ler, www.mysite.com ve members.mysite.com var. İlk site wordpress sürülür ve ikinci CodeIgniter sürülür, ben wordpress yan ve CodeIgniter tarafı olarak bu sitelere bakın. Codeiginter tarafı hiç bir sayfa yapmak için vardır bu yüzden bir modül olarak oluşturulan olayların bir takvim sayfası vardır dosyası içerir ve tüm javascript falan onunla birlikte geliyor. Wordpress tarafta, biz bir sayfanın içine bu dosyalardan birini eklemek zorunda, ama sorun CodeIgniter tarafı ajax tahrik, bu yüzden ajax çağrıları yaptığında, aramalar çapraz sunucu olacak olmasıdır. İşte benim durumda eksileri ile web üzerinde gördüğüm çözümler şunlardır:

  1. jsonp - Bu POST verilerini desteklemez.
  2. basit sunucu tarafı proxy http://devlog.info/2010/03/10/cross-domain-ajax/ - javascript iki adresler arasında paylaşılan olduğundan, ben wordpress tarafı ve CodeIgniter tarafında hem de aynı dosyayı oluşturmak zorundasınız. Bu yinelenen kod, performans sorunları ve kullanıcı CodeIgniter tarafında ise, istek verileri almak için ek bir sayfa arama yapmak zorunda olduğu gerçeği gelir.
  3. Sembolik bağlantılar - Bunların ikisi aynı sunucuda bulunan bu yana, bu wordpress tarafında sembolik bir bağlantı yapmak mümkün mü? Benim CodeIgniter ayarları yüklenmiş olacaktır? Ben bu işe yaramaz bir his var.
  4. iFrame - Bu dahil olan bir modül, bu yüzden tüm stilleri ve başlıkları ve etajer yoksun
  5. . htaccess dosyası - bu uzun bir atış olup, ancak ajax bilmeden diğer sunucuya çağrı yönlendirmek için htaccess dosyasını almak için bazı yolu olsaydı, bu işe yarayabilir.?

Bu sadece çalışma çözüm çünkü bu noktada, ben # 2 eğilerek ediyorum. Siz düşünebildiğim başka çözümler var mı? JSONP ile birlikte veri aktarmak için bir yol olsaydı, bu ideal olurdu, ama tüm siteler aslında, bunu sağlayabilir ... Bu mesaja verileri geçmek imkansız, ve CodeIgniter sorgu dizeleri gibi değil söylüyorlar, ama bu olur Muhtemelen bu noktada her şeyi berbat.

UPDATE

So I followed the first posters idea, and it worked. I found a similar solution at jQuery $.ajax(), $.post sending "OPTIONS" as REQUEST_METHOD in Firefox What worries me now is that they are say that there are some cross browser issues. Any thoughts?

0 Cevap