Eğer tam dosyayı yüklemeden olmadan belirli bir xml değer alabilir miyim?

0 Cevap php

Geçenlerde, benim kullanıcıların Steam kimlikleri almak Steam kendi web sitesinde kullandığı kimlikleri topluma dönüştürmek, bu topluluk kimliği için xml dosyasını kapmak, (avatarFull değerini alacak benim phpBB kurulum arayüzü için bir PHP eklentisi olan yazdı ) tam avatar için bağlantı içeren, kıvrılma üzerinden indirebilirsiniz yeniden boyutlandırmak ve kullanıcının yeni avatar olarak ayarlayın.

Aslında bu, Steam'in avatars (Buhar bir oyun topluluk / platformudur ve ben bir oyun klan koşmak) ile benim forumun avatarlarını eşzamanlıyorsa. Benim sorun ben xml dosyasından değerini okuyorum ne zaman bu değişken için aramadan önce tüm xml dosyasını yükler ve bu tüm komut tamamlamak için çok uzun bir zaman alabilir neden olarak her kullanıcı için ikinci bir etrafında almasıdır.

İdeal benim komut Steam'den her avatarFull değerini denetlemek ve değişti (ve varsa dosyasını indirmek) olup olmadığını görmek için kontrol etmek için günde birkaç kez çalıştırmak istiyorum, ama bana her şeyi bağlamak için şu anda sadece çok uzun sürüyor buna beklemek.

Is there any way to have the server serve up just the xml value that I am looking for without loading the entire thing? Here is how I am calling the value currently:

$xml = @simplexml_load_file("http://steamcommunity.com/profiles/".$steamid."?xml=1");
$avatarlink = $xml->avatarFull;

Ve burada bir örnek xml dosyası: XML file

0 Cevap