Oturum eski facebook iframe app geçersiz değil

0 Cevap php

Ben çok garip bir sorunla karşı karşıya duyuyorum. Ben neredeyse bir yıl geri bir Facebook iframe uygulama geliştirdik. Ben kullanıcı oturumu ve diğer ayrıntılar giriş almak için facebook-php-sdk'sını kullanıyorum. Son zamanlarda bazı değişiklikler yapılmış ve yeni facebook OAuth tabanlı bir API kullanılabilir. Kullanıcı hala benim iframe app kendi facebook oturumu erişebilir, Facebook dışarı açtığında Ama şimdi, bir sorunla karşı karşıya duyuyorum. Sorun IE sadece tekrarlanabilir.

Ben CodeIgniter framework kullanıyorum ve this mesaja atıfta bulunmuşlardır. İşte kod parçacığını:

$this->facebook = new Facebook(array( 'appId' => $this->appId, 'secret' => $this->secretKey, 'cookie' => true, ));
$this->session = $this->facebook->getSession();
var_dump($this->session);

In output I get all the valid session values even after user is logged out. After trying many things, I created a new facebook application andd pointed the URLs to my same code. I modified the code and used AppId, Appkey and AppSecret provided by this new facebook app. Everything works fine now.

Hem facebook apps ayarları kesinlikle aynıdır. Tek değişiklik appurl ve anahtarları. Bu benim için kabul edilebilir bir çözüm değil garip bir davranış, ve. Benim eski facebook app yeni Facebook API ile çalışmak istiyoruz. Bu neden oluyor? Herhangi bir fikir?

0 Cevap