Nasıl tamamen JS içinde formu seçeneklerini devre dışı bırakmak için 'display: none' hüner?

0 Cevap php

Ben menüleri çeşitli seçin açılan birden fazla giriş değerleri ile bir form var. Örneğin:

Bir üye 3 seçenek vardır:

En sevdiğiniz renk: 1) kırmızı; 2) mavi, 3) yeşil.

Seçilen sevdiğiniz renk kırmızı ise, (mavi ve yeşil için çok üzerinde ve) bir yeni seçenekler kümesi seçmek isteyen, eleman aşağıya damla ile yeni bir div ortaya çıkarmak için bir javascript show () kullanın.

Ben kolayca yapmak mümkün ama ben ancak çalıştırmak sorunu, ek form alan adları kullanılıyor. Örneğin, ne olursa olsun, yukarıda seçim, her seçim kendi seçim açıklayan bir textarea bilgi girmek için kullanıcı isteyecektir. "Açıklama": Bu metin alanını adlandırmak istiyorum. Açıklama seçimi 1 üye tarafından doldurulur, yukarıda ancak, seçim 3 gizli açıklama alanı, böylece, "explanation3" "explanation2" "explanation1" yaratmak için beni zorluyor, değeri üzerine olacak ...

Bu başarmak için çalışıyorum ama sonuçta, ben bazı POST değişkenleri gizli bir DIV içinde AT ALL sayfadan diğerine gitmek istemiyorum ne basitleştirilmiş bir sürümüdür. Bu mümkün mü?

Teşekkürler!

EDIT

Ben giriş elemanlarını devre dışı bırakmak için iyi bir açıklama verir this article, hangi bulundu, ancak ben aynı isimde birden fazla giriş elemanları var istiyorum ama (sadece çeşitli seçimler için görünür olması benim altta yatan esas almak değil bu yüzden açıklama seçimler 1,2,3 ve 2,4 ama 2,4 araya geldi değil sırf, 'açıklama' yüzünden devre dışı ayarlanmış olmamalıdır yalnızca geçerlidir)

0 Cevap