Ses dosyaları ham korumak önceki örnekleme hızına dönüştürülür musunuz?

0 Cevap php

Tamam. Ben ses ve sıkıştırma hakkında bilgi edinmek için çalışıyorum. Ben henüz internet temizleme cevabını bulamadık temel bir soru var.

Ben kendini tanımlayan formatları başlık bilgi olduğunu biliyorum. Ben sox ile "ham" biçiminde içine farklı dosyaları dönüştürmek, ben bu onlara aynı "kanallar" sayısı ve "örnek oranı" veren düşünce yanlış mıyım?

Ben çiğ harika olacağını düşünüyordum sanırım "nötralizatör." Bu durum değil mi? Onlar ham biçiminde olsaydı aynı sanki gibi bütün dosyaları tedavi olabilir?

Wikipedia diyor ki ...

RAW Audio format or just RAW Audio is a computer format for storing uncompressed audio in raw form. Comparable to WAV or AIFF in size, RAW Audio file does not include any header information (sampling rate, bit depth, endian, or number of channels). Data can be written in PCM, IEEE 754 or ASCII.[citation needed]

Genel olarak dosya formatına bazı iyi bilgi http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_file_format Orada da

Clarification I need to concatenate mp3 files that may start out with different numbers of channels and sampling rates. I don't honestly know how many channels I want to end up with. I am trying to combine the different files with sox. However, sox needs the files be in the same file format. So, I was hoping to get them in the "same file format" meaning the same number of channels and sampling rate.

Ancak, şimdi ham kudreti sadece bu iki öğe ama başlık bilgilerini açıklayan kendini kaldırmak gibi görünüyor? Diğer bir deyişle, çiğ dönüştürülen bir mp3 dosyası, aynı özelliklere (örnekleme hızı ve kanal sayısı) korur?

0 Cevap