Bu javascript / görüntü harita / PHP sorun hakkında gitmek nasıl emin değil

0 Cevap php

Ben bunu en iyi, ya da en verimli şekilde anlamaya çalışıyorum.

My website istemci tarafında bir MySQL DB kullanılarak javascript ve jQuery ile, sunucu tarafında PHP ile yazılmış.

Kullanıcı bir görüntü eşlemesi içeren bu belirli bir sayfada (yani map.php) geliyor. Bu haritada beş farklı tıklanabilir alanlar vardır. Her alan resmin üzerine tıkladığında, her görüntü sırayla yükleme, kuyruğunu aşağı gidecek görüntülerin bir kuyruk var. Eğer alan A tıklayın Örneğin, o kuyruk a1.jpg, A2.jpg, A3.jpg, a4.jpg, map.JPG oluşturabilir. Kullanıcı resmin tıkladığında Öncelikle, görüntü a1.jpg yük olacak, o zaman A2.jpg son görüntü geri ana haritada onları döner vb yükler.

Onlar ana harita üzerinde beş alanlarından biri tıkladığınızda, javascript tüm tıklanabilir alanlar kaldırır ve tıklayın kullanıcı için tüm görüntü yeni bir alan oluşturur. Geri map.jpg geri dönen beş görüntü harita alanlarını yeniden ekler.

Işler biraz daha karmaşık hale getirmek için. 5 alanların hiçbiri aynı kuyruk var ve geri aynı görüntü sıraya gelmesini olmayabilir.

Örneğin, A alanı üzerine tıklayın ilk kez A1, A2, A3, A4 ve harita üzerinden gidebilir. Onlar bir kuyruğa dönmek ikinci kez A3, A4, harita olabilir. (Map.php dışında) bir dış sayfasını inceleyen bir tetikleyici A5, A3, A4, A6 ya, A3, A4 veya A7, A3, A4 içine sonraki kuyruğunu açmak olabilir. Son bir görüntü kuyruk A8, A9, A10, A11, A12, A18 ... olabilir.

Ve görüntü harita alanı B, C, D ve E tüm farklı görüntü sıraları olabilir.

Şimdi bunu nasıl düşünmeye çalışıyorum ama ne olursa olsun ben denemek ve yazmak nasıl, aşırı karmaşık görünüyor ve daha iyi bir yolu olmalı. Ben belki DB her olası görüntü kuyruğunu saklamak ve daha sonra her kullanıcı map.php üzerinde de ne "devlet" depolamak düşündüm. Ama veritabanı durumunu değiştirmeniz gerekebilir ve ön-uç javascript beri ben bunu nasıl emin değildi. Denemek ve onları mümkün olduğunca pürüzsüz almak için görüntülerin ön-yükleme sorunu da var.

Ben denemek ve fikir ve opions isteyin, deneyin ve bana bunu yapmak için daha iyi bir şekilde düşünmelerine yardımcı etrafında fikir alışverişinde için buradayım bu yüzden.

0 Cevap