1x1 GIF (izleme piksel, web işaretçisi) görüntülemek için en etkili yolu

0 Cevap php

Google Analytics nasıl çalışır kapalı teorisine dayalı bir temel analiz hizmeti, inşa ediyorum, ama bunun yerine gerçek bir görüntü isteyen, ben veri kabul eder ve ardından bir görüntüyü çıktılar bir komut dosyasına görüntü isteği bağlıyorum. Tarayıcılar, her yük bu görüntüyü talep olacağından, her milisaniye sayar.

Ben çıkış için bir dosya bir PHP komut dosyası bir gif dosya için en etkili yol arıyorum. Şimdiye kadar, ben 3 ana yöntem kurduk.

Is there a more efficient way for me output a 1x1 GIF file from within a PHP script? If not, which of these is the most efficient and scalable?

Three Identified Methods

PHP resim bina kütüphaneler

$im = imagecreatetruecolor(1, 1);
imagefilledrectangle($im, 0, 0, 0, 0, 0xFb6b6F);
header('Content-Type: image/gif');
imagegif($im);
imagedestroy($im);

Sunucu ve çıkışının kapalı file_get_contents görüntü o

$im = file_get_contents('raw.gif'); 
header('Content-Type: image/gif'); 
echo $im; 

base64_decode görüntü

header('Content-Type: image/gif');
echo base64_decode("R0lGODdhAQABAIAAAPxqbAAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs=");

(; Başka bir dosya sistemi eylem ekler beri file_get_contents olasılıkla, daha iyi bir ölçeklendirme olacağını ve My bağırsak base64 hızlı olacağını, ama bu işlev nasıl kaynak yoğun hiçbir fikrim yok.)

Başvuru için, ben kullanıyorum GIF burada: http://i.stack.imgur.com/LQ1CR.gif

EDIT

Yani, ben bu görüntüyü hizmet ediyorum sebebi benim analitik kitaplık bir sorgu dizesi oluşturur ve bu görüntü isteği iliştirir olmasıdır. Aksine ayrıştırma günlükleri daha son kullanıcının tarayıcı asmak ya da bir hata atmak değil ki, ben, verileri işler ve görüntü ile yanıt bir PHP komut dosyası isteği bağlıyorum. Benim soru nasıl iyi bir senaryonun sınırları içinde bu görüntüyü hizmet ediyor, değil mi?

0 Cevap