Çok katmanlı / Hiyerarşik SQL: Reddit Nasıl yapar?

0 Cevap php

Ben çok katmanlı yorumlama sistemleri inşa edilir nasıl biraz okudum:

http://articles.sitepoint.com/article/hierarchical-data-database/2

Ben iki yöntem bu makalede hakkında konuştuk anlıyorum. Aslında ben özyinelemeli patikayı kendimi aşağı gitti ve ben "Modifiye Preorder Ağacı Geçişi" yöntemi de çok yararlı olduğunu görebilirsiniz, ama ben bir kaç soru var:

  • Reddit Haydi, sen Tk-katmanlı yorumların binlerce içebileceğiniz gibi büyük bir ortamda bu iki yöntem ne kadar iyi yapabilirim?
  • Reddit Hangi yöntem kullanır? Bu sadece onlar MPTT yöntemini kullanırsanız satır binlerce güncellemek zorunda, benim için, çok pahalı görünüyor. Ben Reddit trafiğini işlemek için bir sistem inşa ediyorum düşünce içine kendimi kandırıyorum değilim, bu sadece merak olduğunu.
  • Bu gibi yorumlar almak başka bir yolu var ... Kimlikleri velilerine tanımlama ile satırları dönmek SQL ile JOIN. Ne kadar yavaş / hızlı / daha iyi / kötü basitçe, bu biçimlendirilmemiş sonuçları almak içlerinden döngü ve benim seçim dili (PHP) kullanarak biçimlendirilmiş bir diziye ekleyebilirsiniz olurdu?
  • Bu sitepoint makaleyi okuduktan sonra, ben Oracle şekilde kullanmak daha kolay, çok daha basit bu işlevsellik sunuyor ve MySQL değil anlamak inanıyoruz. Oracle benzer bir şey teklif herhangi bir ücretsiz veritabanları var mı?
  • Bir yan not olarak, nasıl SQL telaffuz edilir? "Benim Sequel" "My SQL" den dil off kolay rulo rağmen, 'ben - - q s' ben yerine 'netice' diyerek son birkaç yıldır yanlış oldum duygu alıyorum!

    0 Cevap