Otomatik olarak görüntüler PHP ve Sorgu Dize'de maskeli olsun

0 Cevap php

Ben böyle elde edilebilir bazı görüntülerin erişimine sahip:

http://www.example.com/imageGetter.php?a=0001

Ben 0002 için sorgu dizesi bir değişiklik olursa ben diğer görüntü almak. Bu görüntülerin binlerce, ve ben (, tarayıcınız bunları yüklemeden veya diske kaydederek yoluyla) programlama görüntüleri almak için çalışılıyor.

Soru: Nasıl bu programlama gibi saklanan görüntüler alabilirim?

Burada Burada iki olası yolu vardır:

1), ben kaydedebileceğiniz bir görüntü sonucu (ayrıştırma, (bir web isteği gibi). NET, yükleyerek kullanma, ancak çalışma zamanında toplanan bulunuyor gibi, gerçek bir adres alınamıyor Bana bağlı) ve C # kullanarak,. net üzerinden yapılması olacaktır görüntü () tasarruf değil.

2) (belki bir java script resim var içinde) hafızasına kopyalanması ve koyarak < img> etiketi. Ben ekleme tutmak için yinelenen rutin var < img> etiketleri, bu yüzden sadece bir görüntüyü yüklemek zorunda < img>.

Bu ben bu görüntülere erişimi DO aklınızda olan, ben sadece onlar sık ​​sık değiştirmek gibi ben sadece, ben otomatik olarak onları kurtarmak istiyorum istemiyorum, elle hepsini kurtarabilir.

Bu çözmek için başka yollar varsa, bir cevap bırakmak için çekinmeyin, ve ben memnuniyetle bunu deneyeceğim!

Note: hızlı bir arama yaptım, ancak herhangi benzer sorular bulamadık, ama ben ne istiyorum tam terimleri bilmiyor olabilir, çünkü bu bir dupe değil tamamen emin değilim. Bir dupe varsa, bana bildirin ve ben bu soruyu silmek olacak.

0 Cevap