dinamik php scriptler dahil

3 Cevap php

Ben kendi CMS geliştiriyorum ve ben dinamik sunucuda bulunan mevcut PHP komut dosyası içeren işlevselliği uygulamak istiyorum.

HTML ve JS kodu, ayrıca regex tarafından tanınan bazı metin içeren dahil olmak üzere sayfa içeriğini içeren değişken denir $ page_content var, tanınan metin daha sonra işlenir ve istenilen dinamik olarak oluşturulan veri ile değiştirilir. Ben de o regex mekanizmasını kullanarak yeni komut dahil tetiklemek istiyorum ama regex tanıma fonksiyonu tarafından çözüldü ve bu i "dahil" veya fonksiyon dahil komut dosyası içinde "ihtiyaç" eğer fonksiyon değişkeni ile sınırlı gibi görünüyor çünkü burada bir sorun kapsamı çok i gerek davranış alınamıyor.

I istediğiniz gibi Ne ben şeyler yapmak için yapmanız gereken işleri, ben bu dinamik dahil komut büyük faydalanmak anlamına gelir.

Thanks in advance MTH

3 Cevap

Bu yaptığınızı tehlikeli şeyler gibi geliyor. Eğer HTML / JS sizin regex eşleşen dizeleri içeren (sizin CMS kullanıcı tarafından eklenen, sanıyorum) davayı kabul mü?

Kapsam belirleme sorusuna gelince: fonksiyonu compact() can pack the current scope variables into an array and extract() tekrar ayarlayabilirsiniz. Bu fonksiyonları kullanırken ama çok çok çok dikkatli olun. Sen beklenmedik aslında gerek diğer değişkenleri yazmasına sebep olabilir.

function test($vars) {
    extract($vars);
    # The array might have contained the key 'vars', in which case
    # your function argument is now overwritten.
}

have a look at the php extract function, it allows you to load an array of variables into the scope you want

http://nz2.php.net/manual/en/function.extract.php

ob_start();
extract($my_variables_array);
include $phpfile;
$output = ob_get_clean();

sınıf autoloading bakarak değer olabilir: http://www.php.net/manual/en/language.oop5.autoload.php