2 PHP arasındaki sunucuya aktarılması şifreli veri sunucusu,

3 Cevap php

Benim barındırma sunucusu (aynı zamanda PHP ile yazılmış) uzak bir API benim yerel sunucuda bir PHP komut verileri aktarmak gerekir. Bu temelde, ilkel bir versiyon kontrol sistemi, ve ben kullanmak hem HTTP GET ve HTTP POST dosyaları ve dizeleri aktarmak.

Ben şifreli bağlantı istiyorum, ama benim (paylaşılan) web barındırma Ben özel bir IP adresi alınamıyor çünkü SSL kullanamazsınız söylüyor - ve ben bile gelse, ben daha fazla para harcamak istemiyorum Bunun üzerine.

Benim soru: Bunu yapmak için daha iyi bir yolu var mı?

Ben kabul bazı olasılıklar bir ucunda verileri şifrelemek ve diğer şifresinin açılması için PHP mcrypt uzantısı kullanıyor.

Sertifikaları olmadan güvenli bir bağlantı oluşturmak için kullanılan olabilir - anladığım kadarıyla - Ben de, hangi TLS düşündüm?

EDIT: gibi this question Lütfen bakınız MIME kullanarak OpenPGP'de, GnuPG'de ve transferi ile ilgili takip.

3 Cevap

Eğer gerçekten imzalama ve tüm ihtiyacınız varsa, sadece bir kamu / özel anahtar ile ya da bir şey (mcrypt yardımıyla örneğin) basit bir simetrik şifreleme kullanarak sorun nedir? Bir diğer olası çözüm kurulu sistem araçları kullanmak ve parola korumalı bir zip dosyasında tüm dosyaları koymak olabilir. (Php işlev çağrısı "sistemi ()")

Ben ne tür bu bir nehrin yukarı düşünüyorum. Paylaşılan bir bilgisayar ile en belirgin çözüm HTTPS ancak onlar izin vermez eğer size tür sıkışmış olduğunuzu yapmak. Bulmak başka seçenekleri bir yuva açmaya ve ben paylaşılan konak da izin şüphe ihtiyaç olacak.

Amazon Web Hizmetleri içine bakmak isteyebilirsiniz. Ben hosting için ödeme yapıyorsanız ne kadar bilmiyorum ama saat (72 $ kabaca bir ay) başına 10 cent için kullanılabilir sanal sunucuları var. Sonra sen ne istediğini yapmakta özgür olurdu.

SSL kullanmak için kendinden imzalı bir sertifika oluşturabilirsiniz. Eğer sertifika güven olan tek iseniz bir sertifika için VeriSign gibi birini ödeme için hiçbir sebep yok.

Ayrıca aşağıdaki düşünebilirsiniz. Böyle (Ben kullanıyorum) Dreamhost gibi bir paylaşılan barındırma hizmeti gerçek bir SSL sertifika, barındırma için size statik IP için $ 4 aylık ve 15 $ bir yıl (1.25 bir ay) ayda 10 $ mal olacak. Yani bu bir gerçek CA tarafından imzalanmış gerçek bir sertifika ile bir hosting hesabı için sadece yaklaşık 15 $ bir ay. Ben sizinle şu anda kim olduğunu biliyorum, ya da ne şarj olan, ancak bu proje, 15 $ bir ay yaklaşık zaten ciddi iseniz buna karşı koymak için o kadar para yok yok.