google analytics 22 yakalamak

0 Cevap php

I have a catch 22 situation here with the google analytics tracking code. I have a form that upon submission submits data to an api. We recently decided to record this submission as an ecommerce transaction with the google analytics tracking code. The transaction does not get recorded until the application get submitted and returns data from the api. This is because data from the api is included in the transaction.

Sorun formu tamamen doldurulmuş ve / veya sunulmamış ise otomatik bir php komut dosyası API sunulmak için daha sonra onu almak böylece form da bir veritabanına veri Autosaves olmasıdır.

Now the catch 22

Ben otomatik php script ile gönderilen veriler için bunu uygulamak için bir yol bulmalıyız.

3 solutions that won't work

  1. Ga serverside işlem Gönderilmesi. Bu mümkündür, ancak bu senaryoda google analytics istemci topladığı tüm verileri ile başlamak için google analytics kullanarak tüm amacı ortadan sunucudan geliyor.

  2. Şeklinde önce işlem göndererek teslim edilir. Biz işlem göndermek için API veri almak gerekir hatırlıyorum.

  3. Analytics google serverside işlem sunarken başlıklarındaki dahil olmak üzere veritabanına müşteri hakkında bilgi kaydetme. Böyle bir şey, muhtemelen benim ip adresini sızdırarak nasıl google analytics istemci hakkında topladığı tüm bilgileri, yeni ve böyle bir çözüm oluşturmak için zaman olsaydı olmasıdır çalışacak.

0 Cevap