CRM sistemi için CMS önerileri

0 Cevap php

Ben Wordpress üstüne bir CRM oluşturmaya çalışıyorum. Ben bir eklentisi olarak inşa ediyorum ama uzak kışkırtıyorlardı başlamadan önce lojistik yönünü anlamaya çalışıyorum. Kıdemli Wordpress geliştiricileri bazı ahenge miyim?

Kullanıcılar bir hesaba kaydolmak için yeteneği var, sitemize gelecek. Bu hesap onları, sipariş şirket insanların iletişim bilgilerini eklemek, geçmiş siparişleri görmek, yanı sıra bazı başka şeyler sağlayacaktır.

Biz (vb, onlar bir sipariş yaptığınızda kredi almak, özel fiyatlandırma eklemek) hesaplarını yönetmek gerekir firmamız satış insanlar var.

Yukarıdaki senaryo ile ben Çalışanlar bir katkı rol veren ve müşteriler abone yapma düşünüyorum. Ya da kullanıcıların özel bir veritabanı oluşturmak için daha iyi olacak ve Wordpress bu ele izin vermedi? Yoksa dikkate değilim daha iyi bir yolu var mı?

EDIT

Ben Wordpress burada en iyi seçenek olmayabilir geribildirim alıyorum. Ben wordpress içine yatırım çok şey var - bu özel bir tema vardır ve ben wordpress kodeksine çok aşina değilim. Ben bunu tercih nedeni budur. Ben geçmişte Kohana çalıştım, ben hızlı bir şekilde şişirilmiş alır hissediyorum, sadece benim cahillik olabilir - ama benim için Wordpress sadece mantıklı.

O dedi, ben Wordpress geliştirilen satılan değilim. Ne geliştirilmelidir? Fikir Satış insanlar müşteri bilgilerini (CRM için tek bir yer) yönetebilir, müşteriler giriş ve siparişler, program video konferans kez yapmak, böylece onların fatura bilgileri eklemek, farklı şubelerde temas kim biliyor kendi çalışanları ekleyebilir ve liste uzayıp gidiyor.

Ben veritabanında gerekir birkaç alanları derleme başladı, burada sadece size ben çalışılıyor uygulamanın ne tür bir fikir vermek için birkaç tablo birkaç alanlar bulunuyor.

Employee Database - first, last, email, office, cell, job title, video

Customer Database -customer_id, first name, last name, phone number, email, physical address, account_mgr

Contact Database - first, last, phone number, position, email

Endpoint Information - contact information, phone, email, IP, city, state

0 Cevap