Magento Çoklu Tema Basamaklı / Aşırı yükleme

0 Cevap php

Bizim Magento (1.4 +) Ayakkabı mağazası için 'varsayılan' teması var diyelim bu Şimdi çok benzer bir limited-edition tema tasarımı istiyorum vb ayakkabı ile ilgili görüntüler çok içerir ki, biz bu tarz var bazı görüntüleri değiştirir ve bir sayfanın biraz yapısını değiştirir, sadece bu temayı varsayılan. Biz default / limited_edition oluşturmak ve varsayılan tema aşırı çünkü bu, iyi çalışıyor.

Bunu nasıl yapacağız - Şimdi biz de çalışan bu iki temalar, biz bu tam olarak sınırlı sayıda aynıdır, ama üzerinde satış grafikleri var, bir "sınırlı sayıda sale" tema oluşturmak istiyorum var mı? Magento temaları kullanmak 3 kaskadlar için bir yol var gibi görünüyor değil mi? Gerçekten bütün sınırlı sayıda tema çoğaltmak ve satış grafikleri eklemek için değiştirmek zorunda mıyım?

A good example of what i would like to achieve can be found in the Kohana Framework: "Files that are in directories higher up the include path order take precedence over files of the same name lower down the order, which makes it is possible to overload any file by placing a file with the same name in a "higher" directory" - this supports as many cascades as you need

example http://i.stack.imgur.com/eUkjs.png

0 Cevap