PHP ile PayPal API TransactionSearch

0 Cevap php

Ben TransactionSearch için PayPal'ın API kullanarak çalışıyorum - https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=developer/e_howto_api_nvp_r_TransactionSearch. Örnek kodu php https://cms.paypal.com/cms_content/US/en_US/files/developer/nvp_TransactionSearch_php.txt yer almaktadır

Ben bir PayPal işletme hesabı var, ve ben bir API kullanıcı adı, şifre ve imza oluşturduk. Ben test başlayabilir ki aynı PayPal hesabınızı kullanarak, benim API Kullanıcı erişim izni. PHP ve (cURL) kullanarak, başarıyla gönderilir ve API aracılığıyla bilgi aldık. Tüm çalışıyor.

Amacım benim uygulama PayPal bilgilerini sorgulayabilir, böylece birden çok son kullanıcılar için elimden API adı sağlar ve görüntülemek kullanıcılar için uygulama içine kendi tarihsel kayıtları aktarmak olacaktır. Ben Yüklü kısmı olsun: TransactionSearch API kullanarak, ben bir PayPal e-posta adresi belirtmek için her yerde görmek dont - Ben tarihsel bilgi sorgulamak için gidiyorum PayPal hesabı yani. Nasıl ya da nerede birden fazla bireysel PayPal hesabı sorgulamak mı?

0 Cevap