Herkes PDO kullanmak ETMEZ iyi bir PHP ORM biliyor musun?

0 Cevap php

(Ben gevşek terim 'kurumsal' kullanın) sonunda kurumsal sunucular üzerinde çalışacak bir büyük üniversite kampüsünde bir bölümü için bir webapp inşa ediyorum.

The problem is that the admins have refused to compile and enable any PDO extension other than SQLite. They do have mysql and mysqli enabled though, so it's not a total loss.

Yani burada herkes dışarı o ana motoru olduğu gibi PDO güveniyor DEĞIL PHP için iyi bir ORM biliyor mu?

Zaten olsa içlerinde dışarı PDO'yu rip nasıl çözemedim, Doktrini ve uskur (her ikisi de mükemmel çerçeveler) baktım.

Edit: Burada sunucu üzerinde yöneticilerden kazanılmış ettik yanıttır:

Sean

Biz PDO uzatma dahil PHP inşa etmek, başarısız, birkaç kez denedim. Başarılı olmamıştır nedeni karmaşık, ama temelde web envoronment başlangıçta staticly derlenmiş ve diğerleri PDO yüksek sesle şikayet neden, dinamik karışımı derlenmiş bazı veritabanı sürücüsü kütüphaneleri ile kurulmuş olmasından kaynaklanıyor. Şeyler vardı nedeni, bu şekilde artık bugün (ya da en azından daha az birinin) bir konudur PHP 5.x erken sürümlerinde bir hata nedeniyle oldu, ama değişim php değişiklikler gerektirir çünkü anahtarlama zordur yapılmıştır. kendi php.ini vardır ([server redacted] siteler dahil) her site (ki çoğu kabaca 22.000 dosya toplamı, kullanıcılar tarafından değiştirilmiş) beri ini dosyaları ve, bu değişimi dışarı itmek için çok zordur (ve değişim sayfalarda olmayan güncelleştirilmiş dosyaları ile hesaplardan gelen servis hataları [onlar ölümcül olup olmadığını ben hatırlamıyorum] olur yapma).

0 Cevap