PHP e-posta ayrıştırma / çözme işlemek için en iyi yolu?

0 Cevap php

Şu anda gelen e-postaları ayrıştırma için PEAR kütüphanenin mimeDecode.php kullanıyorum. Bu konularda bir şey var gibi görünüyor ve mesajları bir sürü çözmek için başarısız, bu yüzden daha iyi bir şey ile değiştirmek istiyorum.

Ben yazdırılabilir, vb düzgün şekilde İdeal böyle base64, uuencode gibi tüm ortak kodlama yöntemlerini işlemek mümkün olacaktır, beden, vb, gibi mesajın ayrı parçaları, alıntı yapabiliyor şey arıyorum

Aynı mesajın hem düz metin ve html versiyonları tek bir e-postada bulunan durumlarda, ben ideal aralarındaki farkı bilmek gibi bu yüzden ben gösterilecek diledi hangi bölümü tercih edebilir mi.

Ben zaman içinde bu noktada ekleri hakkında endişeli değilim, ama bu durumda onları bilgi sahibi olmak için ben gelecekte bu uygulamak istiyorsanız güzel olurdu.

Ben PHP onlar ne istiyorsunuz yapabilir görünen kelime IMAP ile başlayan fonksiyonları bir grup var gördüm, ama onları denemeden emin değilim.

Şu anda on-the-fly bir PHP yedek çözüm arıyorum yüzden PHP, mesajların deşifre yapıyorum.

Herkes bana doğru yönde işaret olabilir bu konuda bir deneyimi var mı? Ben uzun vadede gereken ne yapıyorsun değil sonuna kadar bir şey kullanmaya başlamak istemezdim.

0 Cevap