Bu php web sayfası tasarımı ve uygulama prosedüründe hatalar nelerdir?

0 Cevap php

Bu php web sayfası tasarımı ve uygulama prosedüründe hatalar nelerdir?

Ben böylece kutularının, textareas RadioButtons, onay kutuları, düğmeler ve benzeri bazı biçim öğeleri içeren bir php web sayfası var.

Sonra [PHP Posta İşlevi kullanılarak] belirli departmanı e-posta adresine e-posta gönderebilirsiniz [PHP ODBC fonksiyonlar kullanarak] ODBC kullanarak veritabanındaki verileri kaydetmek eylem düğmesine basın formunu doldurmak için kullanıcı istiyorum ve aşağıdaki adımları izleyin Bunu başarmak için: -

HTML etiketlerini kullanıyor Gerekli Form elemets 1-Tasarım ve PHP web sayfasında (dosya1.php) olarak .. etiketleri içine onları koymak.

2-Değişim Düzen ve bir CSS dosyası (style1.css) kullanarak PHP web sayfası içinde HTML etiketleri Stilleri.

JavaScript dosyası IsEmpty (str) gibi (script1.js) kullanarak form elemanları için Doğrulama fonksiyonları 3-Create, IsRequired (str), IsNumeric (str), IsAlphaNumeric (str), IsBetween (num, A, B), IsGreaterThan (num A), IsLesserThan (num, B), IsValidEmail (str), IsValidForm böylece IsValidForm (frm olarak (FRM) ve) kullanarak sonuncusu kadar ilkinden sonra bir sonraki form öğesi doğrular .. else if koşulları .

Bir içeren bir PHP kodu dosyası (database1.php) 4-hazırlayın formda ve Form parametreleri hazırladıktan sonra dolu verileri (ekleme / güncelleştirme) kaydetmek için PHP ODBC işlevlerini kullanır ve veritabanı fonksiyonu SaveData () kullanıcı-tanımlar SQL Script yapmak gerekiyordu.

Bir posta işlevini kullanıcı tanımlar içeren bir PHP kodu dosyası (mail1.php) 5-hazırlayın SendMail e-posta ve php.ini dosyasını yapılandırma göndermek için PHP mail () işlevini kullanan (VTO, vSubject, vMessage, vHeaders) SMTP IP adresi ve port değiştirerek web sunucusu.

6-Call the validation script (script1.js) then the database script (database1.php) then the Mail Script (mail1.php) in the OnClick Event of the Save Button in the Web page. This may be done using Post to enable PHP code to run in the server side or using AJAX which will need some exmaples to achieve it.

7-The Form will have two read only textboxes () which will save the order number and the order date. The date can be filled using javascript but the number may have to be generated and got from the database to be unique and a primary key of the data. what are the required steps to do that ? how to generate these Number and Date?

Daha ayrıntılı ve bilgilendirici olduğu için özür dilerim.

Şimdiden teşekkürler ve ben İlginiz reciev umuyoruz :)

0 Cevap