PHP5 Unicode ile başa çıkmak için Rehberleri?

0 Cevap php

Hey millet. Ben yeni bir site (Php5/mysql) geliştiriyorum ve nihayet Unicode çoğunluğa almak için arıyorum. Ben şu anda Unicode destekleyen yaklaşık yanında hiçbir şey bilmeden kabul edeceğiz, ama ben sizin yardımınızla o çözmek umuyorum.

Umutsuzca Googlefu-kaslar için benim küçücük, acıklı bahane esneme ve benim Unicode-acemi gözlerine umut verici baktım her sayfa üzerinde temizleme sonra, ben tamamen desteklenmez ise, sonuç, seçim o benim kıymetli dili (PHP gelmiş ) unutmuş izleyen, yabancı canavarı (ve gördüğüm başka ne yönetmek en azından bir yarım-yamalak girişim yaptı ki?). Ben de sonuca gelmiş

<php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); ?>

başlangıç ​​ve benim (şu an için, paylaşılan) hosting alanı bol beri UTF-8 destekleyen bakarak gerektiğini için harika bir yerdir.

Ancak, ben bu garip işlevselliği MB_ * yollarla ya da nasıl böyle strlen () gibi fonksiyonları içine dahil olarak bilinen ne emin değilim. . . dürüst olmak gerekirse, bu noktada ben etkilenen ne diğer işlevleri (ben olmadan yaşayamam ki bilmiyorum).

Yani aydınlanma arayışı içinde size SO-belirecektir geldim ve muhtemelen benim (Unicode söz konusu olduğunda!) Karıştırılmamalıdır beyin dışarı doğrultma. Ben gerçekten bunu desteklemek istiyorum ama ben ciddi yardıma ihtiyacım var.

PS: Unicode mysql_real_escape_string () ya da diğer herhangi bir XSS önleme / güvenlik önlemleri etkiler mi? Ben de bu üstünde kalmak gerekiyor!

Teşekkürler vaktinden.

  • Ben saf ve jQuery bir karışımını kullanarak ve hiçbir Unicode desteği + bu dil hakkında bilmek olacak beri, karışımı içine Javascript ekleme. ;)

0 Cevap