PHP MagickWand PNG sıkıştırma

2 Cevap php

Ben doğru bir PNG görüntüsünü sıkıştırmak için nasıl merak ediyorum.

Durum şu:

I have a PNG image compressed and color-reduced with Irfanview on Windows. It's about 20KB. When my portal software resizes (using magickwand 1.0.7) it with default values, it's about 63K (!).

Sonraki deneyin MagickSetImageDepth aramak oldu ($ this-> _imageHandler, 8), daha iyi, ama yine de (boyut olarak büyük) orijinal dosyadan daha büyük 34K bir dosya boyutu, neden.

Belgelenmiş fonksiyonların hiçbiri daha görüntüyü sıkıştırmak için uygun görünüyor.

Herhangi bir ipucu büyük takdir!

Greetz, Sosa

2 Cevap

PNG sıkıştırma programları ve rutinleri farklı teknikler kullanın. Ben birçok kez, zaten sıkıştırılmış (ya da verimli kaydedilmiş) oluyor bir görüntü daha da sıkıştırılmış veya karşılaştığınız gibi hatta daha yüksek bir dosya boyutuna sahip olamayacağını öğrendim.

Senin durumunda ben senin görüntüler en az MagickWand kullanarak, daha fazla sıkıştırılmış edilemez söyleyebilirim. Bunu sadece o adımı bırakmak isteyebilirsiniz.

Belki zamanında önce PNGs optimize bir çözüm olacaktır. Bu durumda pek çok seçenek vardır. I PNGGauntlet ile şans yaşadım. Sen PNGGauntlet üzerinde bir toplu iş çalıştırabilir ve herhangi eğer, daha büyük yapılmış olurdu dosyaları üzerinden atlamak olacaktır.

Yahoo tarafından bu aracı deneyin - bu harika!

http://developer.yahoo.com/yslow/smushit/