Javascript fonksiyonu içinde php?

0 Cevap php

Ben kullanıcıların favori yapmak istediğiniz kendi gelen / işaretini kaldırın mesajlarınızı kontrol etmek için izin verir benim kullanıcıların gelen kutusuna bir özelliği var.

Ben şu anda bir kullanıcı (görüntü üzerinde tıklama ve kutusu işaretlendiğinde anlam renk gri renkte dışarı gitmek neden olur) kutusunu kontrol ne olur test ediyorum.

Eğer kutu bu url yüklenecek varsayalım IsChecked aşağıda kodu görebilirsiniz neyse gibi: http://mysite.com/messages/favourite_checked

Satırın message_id kullanıcı daha sonra url message_id kapmak bir değişken geçer "favourite_checked" Bu daha sonra benim denetleyicisi "mesajlar" ve yöntem yükler url sonuna eklenecektir varsayalım kutuyu, mağaza kontrol etti bir değişkene sonra o benim modelini gönderir ve bir mysql sorguda kullanılır.

Temelde benim mesajlar tablonun sık sütunu güncelleştirmek ve url message_id benim veritabanında mesaj tablosunda eşleşen nerede = 1 olarak ayarlayın. Yani evet, maç o satırda "favori" sütunu, nerede 1. 1 = 0 = favori değil sevdiğiniz için güncellenir.

Herhangi Ben sadece açıkça ne oluyordu yapmak düşündüm ..

Benim sorunum bu yüzden ben javascript işlevi url id eklemeyi deneyin nerede yanlış bir şey yapıyor olması gerekir hissediyorum şey ben onay kutusunu, hiçbir şey güncellenir olur bir.

Ben hiçbir şey de o olur .. Ayrıca $ (post) denedim.

Ben gerçekten sorunun ne olduğunu bilmiyorum çünkü Belki birileri bunu saptayabilir.

<script type="text/javascript">

// favourite check box
    $('input.favourite:checkbox').simpleImageCheck({
  image: '<?php echo base_url()?>images/messages/check.png',
  imageChecked: '<?php echo base_url()?>images/messages/unchecked.png',
  afterCheck: function(isChecked) {
    if (isChecked) {



  //query to db from php to update favourite number to 1
  $.get('http://mysite.com/messages/favourite_checked'+'<?php foreach ($query as $row):  ?><?php $row['id']; ?><?php endforeach; ?>');

    }
//    else (!isChecked)
//        {
//            //query to db from php to update favourite number to 0
//              $.get('http://mysite.com/messages/favourite_unchecked');
//        }
  }
});
</script>

0 Cevap