PHP cli komut satırı Safe_mode kısıtlama

0 Cevap php

Ben her gün günlüklerini oluşturur Kohana çerçeve (3.0.9), kullanıyorum. Ben bir CRON gün önce komut dosyasını çalıştırır, ama denemeye gün sonra ben PHP CLI modus içinde safe_mode kapalı koymak nasıl anlamaya olamaz yapıldığı takdirde günlük dosyasını mail istiyorum.

Ben web benim komut dosyası koşuyorum, hiçbir sorun yoktur. Ama ben aşağıdaki hatayı alıyorum benim Plesk 9.5.2 sunucusunda (veya kök kullanıcı olarak komut satırında) bir CRON görev olarak komut dosyasını çalıştırmak istiyorum:

ErrorException [2]: dir (): etkisi SAFE MODE Kısıtlama. Kimin uid 10001 olan komut uid 48 ~ AppPath / classes / controller / ajax.php [aittir erişim / var/www/vhosts/mydomain.com/subdomains/mysubdomain/httpdocs/application/logs/2011/01 izin verilmez 181]

Allready komut satırında veya bir CRON görev olarak değil web isteği için çalışıyor, ama benim Plesk kontrol paneli, SAFE MODE ertelendi ettik.

Ben kendi çalışma olmadığını test etmek için aşağıdaki kodu kullanıyorum:

$d = dir(APPPATH.'logs/2011/01/');
echo "Handle: " . $d->handle . "\n";
echo "Path: " . $d->path . "\n";
while (false !== ($entry = $d->read())) {
   echo $entry."\n";
}
$d->close();

Ben. 'Günlükleri /' dizini AppPath okumak ve aynı zamanda dizin AppPath. 'Logs/2011', ancak dizin adlı günlük log dosyaları ile her ay temsil eden her zaman bir hata verebilir.

0 Cevap