Doc yöneticisi uygulaması için PHP PDF dokümanlar ile manipülasyonlar / işlemleri

0 Cevap php

Ben bu uygulama ile elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Ben (müşteri talebi üzerine) PDF belgeleri ile bir doc yöneticisi app inşa ediyorum. Uygulama PDF çevrimiçi görüntüleme tüm şeyler değil, hızlı, duyarlı, olmalı ... :)

Bu yüzden bazı temel fikirler var ve fikirlerinizi duymak istiyorum.

En iyi yaklaşım, Flash tabanlı bir izleyici olurdu ama Flash tabanlı izleyiciler benim paylaşılan / bayi hesabına barındırabilir eğer only (Google docs okuyucu, Issuu, ... ve diğer API kabul edilmez) kabul edilebilir. Flexpaper kabul edilebilir ama paylaşılan / bayi hesabına pdf2swf yükleyemezsiniz.

Ben henüz bulamadım beri bu i düşünebilirsiniz en iyisidir.

Ne daha iyidir:

Bu:

  1. Bir forma veri kullanıcıları girişi ile PDF yükle
  2. db bilgileri kaydetmek
  3. çeşitli şekillerde istek gösterisi PDF üzerinde (birkaç simgeler kullanıcı PDF görüntülemek böylece, onu indir iframe yük, tam tarayıcı penceresi, ... o kullanıcıya kadar olan)

ya da bu:

  1. Bir forma veri kullanıcıları girişi ile PDF yükle
  2. Sayfa başına resim yapmak için ImageMagick kullanın
  3. db bilgileri kaydetmek
  4. istek gösterisi (çeşitli şekillerde) tarayıcıda görüntüler oluşturdu ve kullanıcı indirmek istiyorsanız pdf kullanıcıya orijinal PDF göndermek üzerinde

İkinci yaklaşımda ise bazı sorunlar var. Ben bazı garip nedenle bazı PDF belgesini (1 10 üzerinden) dönüştürülemedi. Ben sadece PDF ilk 50 sayfa alabilirsiniz.

Genellikle ben ikinci çözümü ile gitmek istiyorum ama bu 2 sorunları ben onlar hakkında emin olamaz.

Veya 3. geçit çözüm:

Kalan kullanıcıların indirmek (veya iframe, fullwindow ... görünümünde) orijinal PDF gerekir ben bile JPG sadece birkaç sayfalık bir önizleme yapmak ve olabilir.

GÜNCELLEME:

PDF görüntüleri oluşturma yüzden kullanıcı bir belge istediğinde ilgili upload ilk 5 sayfa almak ve anında dinlenme düşünüyorum çok zaman alıyor.

Bu performans için daha iyi olurdu?

Ya da belki bir cron işi PDF JPG dönüştürme tüm / dinlenme yapmak için yapmak?

0 Cevap