Bir sayfa daha önce kod çalıştırmak için en iyi yolu nedir yüklü olduğunu

0 Cevap php

my previous question dayanarak, Enterprise Edition Magento size tam sayfa önbelleğe alma etkin olan planlıyorsanız mevcut kontrolör olaylardan herhangi kullanmak iyi bir fikir gibi görünmüyor. Bu gerçek sayfa ile bir şey yapıyorsun eğer sadece bu olayları kullanmak istediğiniz gibi gözüküyor.

Ancak, biz controller_action_predispatch, biz bir gözlemci ve oradan biz URL bir parametre kapmak ve doğru ayarlanmış olup olmadığını biz oradan bazı ek işlevler yapmak Magento için bazı uzantıları inşa etmişlerdir. Örneğin, biz bu kadar yaptık bir istemci e-posta kampanyaları için adresler promo kodları koymak olabilir ve onlar bu bağlantıyı tıkladığınızda müşterinin teklif bağlanmıştır. Biz sayfa yüklenmeden önce parametre için bakmak ve bir şey yapmak zorunda.

Ama şimdi bu tam sayfa önbelleğe alma olduğunu düzgün çalışmıyor. Yani bir Observer ile bunu ve sadece kod uzatmak değil, muhtemelen daha iyi olur? Ya da bunu yapmak için daha iyi Gözlemciler vardır. Biz bir önceki yanıtı göndermek HTTP kullanmaya çalıştı ve karışık sonuçlar var.

0 Cevap