PHP oluşturulan XML IE indirilemeyecek

0 Cevap php

Ben mod_rewrite çalışan bir PHP komut dosyası tarafından oluşturulan bir XML besleme var. IE Tamam beslemesini açar ama Excel disk veya ithalat için dosyayı kaydetmek için alınamıyor.

Ben url erişmeye çalışıyorum dosya benzer:

http://domain.com/download/export.xml

Bu indir PHP komut yazılır ve aslında bir XML dosyası değil alır.

Aşağıdaki gibi başlıkları ayarladıktan sonra, bu dosyayı kaydetmek için IE almak için hala mümkün değildir. Ayrıca, düz kaynağı görüntüleme yeteneğine sahip değildir gibi, kopyalama ve çünkü çeşitli styling çalışmaz notepad yapıştırın IE XML yapar değiştirir.

<?php
header("Content-type: text/xml");
header('Content-Disposition: attachment; filename="QuoteExport_'.$quoteDate.'_'.$quoteSlot.'.xml"');

Herkes çözüm biliyor mu? Teşekkürler.

Edit: Thanks for the help so far. I have tried a combination of these headers and still not getting the results I want. No matter what I set, IE always displays it in-line in the browser with no option to download. The save functionality also still does not work either. Any other ideas how to force IE to save the XML as a file by using headers?

Edit2: Devlet artık IE açmak / kaydetmek için seçenek verir ama kurtarmaya çalışıyor iken, bu olduğunu söyleyerek bir pop-up var "bu internet sitesine açılamıyor.". Yine aynı zamanda, açık seçeneği ile hiçbir sorunları içeriği görüntüler.

0 Cevap