HAVA: veri tabanı ile eşitleme gui?

1 Cevap php

Ben bir veri tabanından bir liste (veri yaklaşık 1-25 sıraları) gösteren bir AIR uygulaması bina için gidiyorum. Veri tabanı web üzerinde. Ben liste kısa sürede veri tabanı veri değişiklikleri, app görüntülenen liste en kısa zamanda güncellemeniz gerekir, yani mümkün olduğunca doğru olmasını istiyorum. Ben bir değişiklik olduğunda hava uygulama ben güncel bir listesini tutmak için belli aralıklarla veri tabanı yoklamak zorunda gidiyorum düşünüyorum, haberdar olabilir ki zaten bilmiyorum. Yani benim soru ilk veri tabanı kontrol etmek zorunda DEĞİL için herhangi bir yolu var, nedir? ya ben veri tabanı de bunu makul bir aralık nedir kontrol tutmak zorunda tutmak yoksa?

Teşekkürler.

1 Cevap

Ne hakkında konuşuyor "itme" ve bunu yapmak için yolu vardır, ancak onlar hakkında ne konuşuyor için çok karmaşık ve muhtemelen değer değiliz. Bunu meyilli iseniz, Comet kontrol edebilirsiniz ve teknolojiler ilişkili.

Ben sadece yoklama her 30 saniyede öneriyoruz. Ankette aralığı gerçekten olsa verilere bağlıdır. Yaşam boyu ev çalışır buysa, o 30 saniye biraz daha muhtemelen yeterli değil, bir sohbet istemcisi ya da eğer bir şey vardır.