ABD dışındaki alanlar için Enlem ve Boylam Başlarken

3 Cevap php

Google Maps API vb United Kingdon, Fransa, İtalya, Japonya, Avustralya gibi yabancı ülkeler için bir Posta Kodu veya Şehir + Bölge kombinasyonu için enlem ve boylam almak için kullanılabilir mi?

Ben yerel arama sonuçlarını gerektiren bir proje üzerinde çalışıyorum. Ev kullanıcıları için bizim veritabanında bir ABD Posta Kodları Tablo üzerinden kendi enlem / boylam almak. Bu sadece enlem / boylam değerleri temel alan bir yarıçap formül yoluyla kendi alanında diğer kullanıcıların sonuçları, herhangi bir harita gösteren anlamına gelmez. Yabancı kullanıcıların yerel arama sonuçları için: Ben sadece İl Adı eşleşen dayalı sonuçlar gösteriyorum.

Şu anda ABD-dışı kullanıcıların enlem / boylam PHP GeolP veri üzerinden alınır. Ben şehir + bölge veya kullanıcı sağlar posta koduna bağlı olarak daha doğru değerleri almak için muktedir istiyorum.

Ben diğer ülkeler için (enlem / boylam alanlar var) posta kodu tabloları almak düşünüyor yaşıyorum. Veya Google Map API fikir daha iyi bir çözümdür?

3 Cevap

Ben oldukça iyi olması için Google Maps Geocoder gelen sonuçlar bulduk.

Sadece dize ülke adını takmak ve google maps arama kutusuna bunu denemek, (herhangi bir kod yazmadan) yabancı posta kodları veya adreslerini test etmek.

Veya, JavaScript oldukça hızlı arama uygulayabilirsiniz:

geo = new GClientGeocoder ();
geo.getLatLng("2337, Australia", function (point) {
        GLog.write(point.lat() + "," point.lng());
    });

Ben daha önce, onun coğrafi kodlama için Google Maps kullanılan iyi çalışıyor ve dünyada her yerde çalışabilir ettik.

Google GClientGeocoder kullanın ve 'setBaseCountryCode (countryCode: String)' kullanmak ülkelere üst düzey etki alanını ayarlamak için yöntem (http://en.wikipedia.org/wiki/CcTLD)

Lat Posta kodları Haritalama / boylam çiftleri: GeoNames Postal Code Database

Bir olarak da mevcuttur GeoNames webservice ...