Garip bir sorun -

2 Cevap php

Bu question yaklaştı, ancak hile yapmaz. Ben (thumbnailing için) bir jpg içine pdf dönüştürmek için çalışıyorum. İşte ben çalıştırıyorum komut:

convert -quality 100 -density 200x200 /path/file.pdf /path/file.jpg

Ben düzgün yüklendiğini ve çalışma MAMP pro 1.7.2, imagemagick, Ghostscript'i var. Bu komut kabuğu mükemmel çalışıyor ancak bir php komut dosyası içinde yürütülüyor zaman başarısız olur. Başka bir büküm, görüntü dönüştürme bir görüntü için, işler kabuğu ve komut hem de mükemmel bir eseridir. Bu gs ikili dönüştürmek ikili olarak aynı dizinde oturan rağmen apache / php ortamı içinde ghostscript (gs) ile ilgili bazı yol sorunu olduğuna inanmak için bana yol açacak. Ayrıca, ben MAMP apache envars başına ImageMagick harika çalışıyor VE "/ opt / local / bin" benim apache yol değişkeni olan (brybot.ca's excellent tutorial -- www.brybot.ca/archives/getting-imagemagick-and-more-to-work-with-mamp-on-os-x/) yani. Çekmişti

Bir kabuk aracılığıyla, ... görüntü pdf gelen dönüşüm birkaç dakikanızı alır ve ben php komut imagemagick / ghostscript dönüşüm tam ve muhtemelen imagemagick dönüştürme işlemini iptal önce bitirme / sonlandırılıyor bir nagging düşünce var? Ben shell_exec tüm boşuna, exec, sistem denedim.

Ben komut yoktan hiçbir çıkış olur ve hiçbir şey apache veya php günlükleri gösterilmesini görünüyor olsun.

UPDATE: Şimdi mAmp yeniden başlattıktan sonra apache günlüğüne aşağıdaki hatayı alıyorum

convert: unable to create temporary file `/path/file.pdf': Permission denied @ pdf.c/ReadPDFImage/358. convert: missing an image filename `/path/file.jpg' @ convert.c/ConvertImageCommand/2766.

Herkes herhangi bir fikir var mı? Ben bu saçımı çekerek yaşıyorum ...

Çok teşekkürler!

2 Cevap

Apache genellikle sunucu üzerinde izinleri sınırlı olduğu (ve bunu olmak istiyorum nasıl), sen apache yazma izinlerine sahip biliyorum ki tmp / içine dosyaları koyarak deneyin. Onlar dünya okunabilir sürece Apache ayrıca, sorun diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan dosyaları okuma olabilir.

Ben bazı makale php dahili iMagic kullanmak için daha iyi bir yolu, exec kullanarak kabuk komutunu kullanmak için iyi değil okudu. devamını Link dışarı okumak için

Thanks have Dream Day