Google Maps - sunucu tarafı kümeleme oldukça yavaş hala - Ben Mapplet'leri kullanabilirim?

2 Cevap php

Hala benim google maps uygulaması üzerinde çalışıyorum. Ben çok fazla dışarı yakınlaştırma ve kaydırma benim tarayıcı tezgahları etrafında oynuyorum Ancak, sunucu uç eserler üzerinde ama aynı zamanda onun oldukça yavaş ve zaman zaman kümeleme.

Ben kümeleri kullanarak gizlemeyi seçebilirsiniz sadece çok şey var.

EDIT

Ben bu durumda Mapplet'leri kullanarak düşünüyordum ama bunları kullanmak için nasıl hiçbir fikrim yok kulüpler - daha doğrusu onlar tam olarak ne hiçbir fikrim yok. Bunu link görmek ne hatları üzerinde bir şeyler inşa etmeye çalışıyorum. Aynı sayfa ve sayfadaki belirteçlerinin yükler ve yükleri dışarı ölüyor değildir. Herhangi bir fikir çocuklar?

2 Cevap

Eğer belirteçleri önceden kümeleme denediniz mi?

UPDATE:

Özel bir kiremit bindirme yapmak istiyorsanız, burada konuyla ilgili Google's documentation olduğunu. Orada başka bir örnek here, ama onlar sunucu tarafında zemin oluşturmak nasıl bilmiyorum. Muhtemelen biraz zor olacaktır.

Eğer fayans nasıl anlamaya, bu büyük bir çözüm olacaktır. Aksi takdirde, ben sunucu tarafı kümeleme çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Eğer sayfaya bir bağlantı sonrası olabilir, biz onu yavaşlatan ne görebiliyordu.

Peki kullanarak deneyebilirsiniz MarkerClusterer (examples).

Okumak daha fazla bilgi için my answer on similar question Ben de nerede destek kümeleme gelmiş olur ki kütüphaneden başka bir eklenti önerdi.


Ayrıca o harita "ölmek" değil neden soru cevap:

Gördüğünüz her şey aslında bir görüntü olduğu için ölmüyor. Ben buradan hotlink ama deneyebilirsiniz eğer emin değilim this link. Bu sadece bir görüntü bindirme olduğundan, yer işaretleri çizmek zorunda değilsiniz. Görüntü üzerinde tıklama JavaScript tarafından işlenir ve bir işaretleyici yer almalıdır resmin üzerine tıklarsanız bir pop-up çizilir.