Açık kaynak kodlu dosya yok ASP, ASP.NET 2.0 ile IIS6 zaman aşımı veya PHP5 ile yükleme

3 Cevap php

Ben zaman aşımı yok, öyle ki dosya yükleme bir çapraz-platform çapraz tarayıcı yolu peşindeyim. Yüklenen mutlaka büyük değil - Bazı sırf yükleyenin yavaş bağlantı yüklemek için uzun bir zaman alabilir - ancak yine de sunucu zaman aşımına.

Ben bir şekilde sunucu yükleme zaman aşımı değil karar verir, böylece parçalar dosya yüklemek için yöntemler olduğunu duyuyorum. Çevresinde arama sonra ben görebiliyorum tüm çapraz-platform olmayan özel yükleme yardımcıları ve Java ve Flash (SWFUpload) widget olduğunu, parçalar halinde yüklemek değil, ya da özgür değillerdir.

Ben çok bu clued değilim ama ben, bu platformlar (ASP, ASP.NET 2.0 veya PHP5) herhangi bunu yapmak için bir yol istiyorum. NET sınıf / denetleyici / proje / modül / visual studio / derleme / vb şeyler, bu yüzden çalışır koşulabilir komple proje çeşit. NET 2.0 yararlı olacaktır. Ben varsayabiliriz PHP ve ASP daha düz ileri olacak.

Tamamen ben / ben umut şüpheli bir şey, eksik sürece, makul web yüklenenler herhangi bir dil veya platformda kanlı zor iş.

Benim soru yani: Onlar özgür yazılım kullanarak, zaman aşımı yok ki ben web tarayıcı yüklenenler, çapraz platform, nasıl gerçekleştirebilirsiniz? O hiç mümkün mü?

3 Cevap

Ben gerçekten aradığınız çözüm sunucu üzerinde daha fazla kontrol elde etmek hayal. Örneğin IIS herhangi Eğer web.config veya php.ini sağlamak ayarı ek bir zaman aşımı ayarı vardır. Php cgi hızlı çalışıyorsa o zaman da hızlı cgi yapılandırma var.

Daha sonra php.ini / web.config ilgili dosya boyutu, bellek ve zaman aşımı ayarlarını yapabilirsiniz:

php.ini - http://www.radinks.com/upload/config.php

web.config - httpRuntime executionTimeout = "1000" maxRequestLength = "400000"

Asp.net Yagmurluklu bazı gibi çoklu yüklemeler gibi (asp.net) yükleme kontrolleri, düz diske (daha az sunucu bellek kullanımı) sağlamak html modülleri oluşturmak ve ilerleme kontrollerini upload imkanı sağlar, bunların en rağmen ticari vardır.

Olursa olsun yükleme tamamlandıktan sonra dosya ile uğraşmak ne dili, fiili yükleme HTTP sunucusu (Apache, IIS, vs) tarafından ele alınır. Ben Flash yapılır 'ilerleme çubukları' veya diğer grafik yüklenenler gördüm yolu (yükleme bitene kadar bu konu kilitler) dosyası yükler ikinci bir komut dosyası için yapılan bir AJAX çağrısı, ve ilk komut kontrol olmasıdır yapılan bir yüzdesi için gelen geçici dosya dosya boyutu.

Yüklenirken sunucu zaman aşımları alıyorsanız, sorun, HTTP sunucusu (Apache / IIS) yapılandırma ve yeterli bağlantının açık günlüğünü tutan değil muhtemeldir. Eğer bir PHP dosyası yükleme sistemi kurmak için çalıştı ve PHP hata mesajları almaya olsaydı, büyük olasılıkla 'upload_max_filesize', 'memory_limit', veya 'post_max_size' yanlış ayarlanmış sizin PHP.ini (bkz: PHP's post on file upload pitfals).

Belki Wordpress kaynağına bakabilirsiniz? Onlar bir "standart" dosya aktarıcı ve bir flash dosyası aktarıcı'yı de var.

Bu küçük bit şey topakları ve daha sonra kanlı zor bir iştir birlikte geri koyar bir şey yazma, dedi.

Bir ducttape çözüm, küçük bit o kadar rar bu bit upload ve sunucu üzerinde paketten olacaktır.