facebook uygulama güncellemesi

2 Cevap php

Ben PHP kullanarak Facebook üzerinde basit bir uygulama geliştirdi ve ben insanların bu uygulama ekleyebilirsiniz nasıl bilmek istiyorum, ve uygulama ekledikten sonra bir güncelleme (örn. vipin bu uygulama katılmak) oluşturulur.

Teşekkürler

2 Cevap

Kullanıcılar artık uygulamalar eklemek gerekmez. Onlar alabilirsiniz yakın uygulama hiçbir haber aldığı, imleme. Eğer bir geliştirici kontrol gibi kontrol alabilirsiniz yakın şeydir Users.isAppUser.

Bir kullanıcı hibe / izinleri reddeder zaman da (genelde uygulama görüntüleme için bir ön koşul olduğu) uyarı almazsınız.

(Onlar size sürekli oturum izni verdiğiniz sürece) Temelde, kullanıcı eylemine doğrudan yanıt için post notices ve create feed entires var.

Aslında ekleme uygulamaları eski model Facebook temelde fişini çekti noktası görüntüsü, yani bir kullanıcı deneyimi kırık her türlü oldu.

Evet, artık newsfeed mesajları "Dostum sadece bu app ekledi". Ancak, Facebook bazen bir kullanıcının ana sayfasının "olayları" bölümündeki iletileri "Dostum 'Şey' uygulaması kullanır" gösterecektir. Bunu teşvik etmek ya da vazgeçirmek için yapabileceğimiz bir şey yok - sadece olur.