Hata sunucunun karakter kümesi istemci içine karakter dönüştürme?

0 Cevap php

Ben ODBC İşlevleri kullanarak bir Sybase ASE veritabanı tabloya veri eklemek gereken bir sunucu tarafı komut dosyası olarak PHP kullanarak bir web formu tasarladık.

Ben İngilizce kelime ve ASCII karakter ile form alanları doldurun zaman ok çalışır ve veritabanındaki verileri kaydeder ama Arapça ve genişletilmiş ASCII, UTF veya Unicode karakter kullandığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: -

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [INTERSOLV][ODBC SQL Server driver][SQL Server]Error converting client characters into server's character set. Some character(s) could not be converted. , SQL state S1000 in SQLExecDirect in C:\wamp\www\website1\webpage1.php on line 111

Ben benim veritabanında ayarları (veya sunucu) yanlış ayarlanmış olması, çünkü bu? Ki ben neyi değiştirmek gerekir bu durumda? ve onu nasıl değiştirebilirim?

Or, do I need to some function(s) to convert the extended ASCII characters? In which case, have the necessary functions already been writeen? and where can I find them? How I can solve that problem?

Yardımlarınız için teşekkürler.

0 Cevap