WordPress Plugin Geliştirme

4 Cevap php

KODEKSİ yanında eklentileri oluşturmak için yeni bir kişi WordPress eklentisi oluşturmak yardım yardım için hangi kaynakları tavsiye edersiniz. Bir fikrim var, ama başlamak için KODEKSİ ne olduğunu biraz daha iyi bir açıklama gerekiyor.

GÜNCELLEME: Ben bu konuda bana yardım alabilirdik bir kitap var mı?

4 Cevap

MyBlogLog eklenti ben Kodeksi ve WP örnek kod dosyaları yükleyin olarak Wordpress Kancalar listesi (bağlantı hazırlıksız hatırlayamıyorum), son derece yararlı olduğu bulundu (orjinal, yani) yazılı olması. Eğer onlar şeyler nasıl uyguladıklarını görmek ve kendinizi bazı Ar-Ge zaman kazanmak için bu teknikleri kullanmak gibi diğer geliştirici eklentileri yoluyla okuma, aynı zamanda öğrenmek için iyi bir yoldur.

Ne neyse, oluşturmak için arıyoruz?

Edit:

Ben bu konuda bir görüş gönderdi, ama sadece bu durumda o kaybolur ...

Özel ihtiyaçları için, verileri saklamak ve böylece eklenti özel bir veritabanı tablo oluştururken onu yönetmek ve almak mümkün olmak istiyorum gidiyoruz yapmak istediğiniz bir şeydir. Bu kodeks linke bakın:

http://codex.wordpress.org/Creating_Tables_with_Plugins

Sonra sadece bu Codex sayfasında bulunan teknikleri kullanarak yönetici ekranlar içine yönetim kodu ekleyebilirsiniz:

http://codex.wordpress.org/Adding_Administration_Menus

Eğer bir sayfada öğeleri görüntülemek istiyorsanız, kendinizi DB doğrudan sorgulamak için özel bir PHP WP Page şablonunu yazabilirsiniz ya:

http://codex.wordpress.org/Pages#Page_Templates

Ya da sadece belirlediğiniz bir anahtar kelime dayalı sayfaya sonuçları yazmak için eklenti üzerinde bir kanca süzgeç eklemek:

http://codex.wordpress.org/Plugin_API#Filters

İşte useful set of links Wordpress eklentileri yapmak nasıl olduğunu. Bu (o süreci nesne yönelimli bir dizi yöntem tanıtıyor) görece "ileri" olduğunu unutmayın. Gerçekten ilk Wordpress Codex şeyler okumalısınız.

Teknik olarak hala bilgi Kodeksi içinde bulunan rağmen, Codex dış kaynaklara bağlantılar içerir. Doğrudan bir bağlantı gönderme için değil özür dilemek, ama tekrar bakmak ve onları bulmak gerekir.

Ben en önemli kaynaklarından biri diğer eklentileri kullanılan kod olduğunu düşünüyorum.

Mutlaka sizinki ne yapıyor, ancak kullanımı olanları uygulamak istediğiniz özelliklere sahip değil.

Eğer bir seçenekler sayfası oluşturmak için nasıl bulmak istiyorsanız Örneğin, size tüm diğerleri bunu nasıl görürseniz oldukça hızlı bir şekilde çalışmak için gidiyor.