Çatallamak açık kaynak PHP kodu, proje classloader strateji

1 Cevap php

Ben kullanmak için iyi bir PHP ORM aracı arıyor oldum, ve ben son zamanlarda Kohana iyi bir ORM sınıfı buldu. Bu oldukça iyi ve basit ORM uygulama vardır. Sorun kodu yeniden yazma / Refactor olmadan Kohana çerçevenin dışında unreusable olduğunu olduğunu. Hatta ilk etapta işe Kohana sınıf yükleyici ve çeşitli çerçeve yükleme stratejileri dayanır. Ayrıca, gerekli sınıfları tek bir bağımlılık dizinde, hatta birden fazla dizin içine paketlenmiş değildir.

Ben bu rewrite, ben sourceforge falan aracılığıyla kod yayımlamak niyetinde, ve isterlerse bu adamlar elbette yeniden kullanabilirsiniz. Yani, sadece oldukça fazla olmasına rağmen tek bir dizine ihtiyaç fileset paketlemek ve uygun sınıfları herhangi bağımlı sınıflar üzerinde bir require_oncenin yapmak ve 2 ben proje (Kohana_exception gibi) bağımlı orijinal sınıf isimleri ile sopa gerekir yapmak gerekir bir bütün olarak Kohana projeye olmayan?

İkinci bir seçenek Kohana Çerçeve classloader basitleştirilmiş bir sürümüdür başka classloader yazmak olacak ve sadece ORM ilgili şeyler hakkında umurunda olurdu ...

1 Cevap

Eğer ne yaptığınızı düşünüyorsanız sizin değişiklik yapmak ve projenin bakımcılara tarafından dikkate alınması gereken bir yama sunmalıdır Kohana projeye belirgin bir iyileşme olacaktır. Muhtemelen onların çerçevesinde ve bileşen-izing küçük bit içine kendi çerçeve bir parçası (yani mühendis sizin açınızdan çok daha fazla zaman gerektirecektir olsa) bir yama göndererek teşvik yardımcı olabilir şey olabilir takdir ilk kişi değildir.

Eğer her bölmek konum gibi bu bağımlılıkları tüm kaldırarak hayal edebiliyorum ama o emin bir çatal gibi görünebilir, gelmiyor bu yüzden bağımsız kullanım için onların çerçevesinde bir parça çıkarma gibi geliyor.