eZPublish deneyimler

3 Cevap php

Herkes bu herhangi bir yapıcı geribildirim, deneyimleri, artılarını ve eksilerini paylaşmak eğer biz özel CMS çözümleri hızlı dağıtımı için kullanabileceğiniz tek bir CMS için bir ihtiyaç karşısında, ben merak ediyorum, görünüşte güçlü, yazılım parçası.

Bütün hikaye / pazarlama perde katı sesler ve CMS kendisi de hızlı bir bakışta şeyler tutarlı ve oldukça esnek bir şekilde bir araya koymak gibi görünüyor. Genellikle her şeyden çok daha iyi gerçek durumu yansıtacak gibi ben ancak ilk elden deneyimleri için arıyorum.

Bir şey için eZPublish (ya da hala kullanılmaktadır) varsa, bunu duymak isterim.

Teşekkürler!

3 Cevap

I'v uzunca bir süre için eZPublish kullanılan ve ben onun çok esnek diyebilirim ve farklı çözümler bir dizi hızlı bir şekilde geliştirilen sağlar. Içerik türleri eklemek için yeteneği harika kılan şeydir.

O zaman biraz yavaş olabilir, ancak uygun önbelleğe kurmak ile o da çok hızlı olabilir.

Akılda olması eZ tüm iyi puan kötü olanların farkında olmalıdır yayınlayın. Bakış programcı noktadan: sistemi çoğu php4 yazılmış ve PHP5 ile çalışır yapmak için, acele yeniden yazıldı. Tasarım desenleri ve çekirdeğinde nesne yönelimli yaklaşım eksikliği ile geliştirmek için, ve kodunu okumak için sistem zorlaştırıyor. CMS tarafından sağlanmayan bazı ağır işlevsellik eklemek için, uzatma sistemini kullanabilirsiniz. Sorun programlama uzantıları (sadece kod dokümantasyon) yavaş ve ağrılı olmasıdır. Orada www.ez.no oldukça iyi bir teknik dokümantasyon ama bunun çoğu webdesigners içindir.

En büyük dezavantajı: öğrenme eğrisi çok dik ve uzun, ve yeterince bilgili EZ yok Kuzey Amerika'da mevcut geliştiriciler yayınlayın.

Ancak, başından beri ben, zarif, esnek ve genel olarak iyi düşünülmüş gibi görünüyor genel mimarisi, düşkün oldum. Zamanla, bazı şeyler mutlaka mükemmel uymayan şekilde cıvatalı edilmiştir. Ama bu çekirdek işlevselliği ile yapabileceğiniz ne oldukça şaşırtıcı ve geçersiz kılma ve çekirdek uzanan temiz ve iyi ayırma korur.

Ben uzun mesafe için vardır ve geliştiriciler eğitmek için göze eğer oldukça iyi bir seçimdir sonra EZ Publish (gerçekten, sen not göze alamaz) olduğunu söyleyebilirim. Eğer platformu anlamaya ve araçları kendi kiti geliştirmek kez, o özel çözümler dağıtmak için oldukça hızlı olmalıdır.

Ben de sınıf sistemi gerçekten parlıyor, daha önceki bir cevap ile hemfikir olacaktır. Önbellekleme her zaman bir konudur, bu nedenle önbellek sistemi öğrenmek unutmayın. Siteniz can Yayınla eZ uçmak, ama bunu yapmak için önbelleğe alma anlamak gerekir!