Büyük web siteleri için PHP ile yazılmış bazı esnek, serbest CMS nedir?

4 Cevap php

Ben büyük ve çeşitli bir web sitesi için PHP ile yazılmış bir içerik yönetim sistemi (CMS) arıyorum. İşte aradığım buydu:

  • Tasarım esnekliği - görünüm ve his tamamen özelleştirilebilir olması gerekir. Belirli sayfaları tasarım öğeleri gerekebilir
  • Modüler tasarım - Ben onlar gerekli eğer özelliği mevcut kendimi eklemek mümkün olmak istiyorum.
  • Üretim hazır
  • Gelişmiş kullanıcı izinleri
  • MySQL veya Oracle

Ben kurban ne:

  • Dik bir öğrenme eğrisi - Ben PHP ve RoR geliştirici deneyimli duyuyorum. Ben bunu öğrenmek için bir kaç gün / hafta almaya ihtiyacı ile iyiyim.
  • Performans - biz çok trafik alamadım.
  • SEO - Bu yerel bir intranet üzerinde, SEO için gerek yok. Pretty URLs güzel, ancak gerekli değildir.

Bu ihtiyaçları karşılayan bir CMS yoksa, benim son seçenek zaten bir günlük bazda kullanıyorum Kohana 3.0 kullanılarak sıfırdan bir inşa olacaktır.

Background: benim iş yeri biz bir yerel ağ üzerinde barındırılan mevcut web sitesi geliştirmek / yeniden seyir ediyoruz. Bu site (jQuery sekmeleri gibi) değişen tasarım öğeleri içeren birçoğu 600-1,000 statik HTML sayfaları arasında bir yerde oluşur. Site oldukça büyük olsa da, biz büyük ihtimalle sadece günde yaklaşık 100 hit almak. Bu sayfalarda içeriğini değiştirerek müşteriler (hiçbir kodlama deneyim) ve diğer web geliştiricileri olacak.

4 Cevap

http://modxcms.com/ -> Modx Modx Modx bir etomite çatal

Modx en REVO sürümü OOP, ama hazır serbest olmayabilir, ama EVO sürüm test ve doğrudur :)

it's great for modular design, design flexibility and above all extensibility. Especially given that you are willing to go through a bit of a steeper learning curve, with some php knowledge you'll be able to get a lot out of modx. Using the "usual suspects" can be limiting in the areas of extensibility, where though it is possible, but everything can feel like a hack.

Diyorum olağan şüpheliler Joomla ve Drupal olur. Büyük toplulukların yararı.

Ben iyi bir deneyim oldu Etomite

Bu plug-in PHP kodu kolaylıkla, o güzel şablon yapısına sahip yanı sıra statik (topakları) ve dinamik (Snippets) kolayca herhangi bir sayfa veya şablon eklenebilir modülleri sağlar. Ben de iyi bir güvenlik yapısı vardı bulundu. Bu muhtemelen böyle bir büyük topluluk yok ama destek forumları yeterince aktiftir.

Joomla ve TomatoCMS kullanarak çok iyi, MVC yapısı