Özel alanlar, alan gruplama ve iyi arama ile kullanıcı profilleri için iyi bir açık kaynak uygulaması var mı?

2 Cevap php

Ben yaklaşık 200 kişilik bir beceri matris oluşturmak için bir proje üzerinde kulüpler ve tekerleği yeniden icat etmek zorunda değil umuyorum. Kullanıcılar doldurun ve evet / hayır ve radyo veya açılan girişlerini kullanarak kendi beceri yeterliliklerinin koruyacaktır. Becerileri kategorisinde (Teknik, Web, Yaratıcı / Sosyal) göre gruplandırılmış.

Kolayca aranabilir olması gerekiyor ve nispeten oldukça olmak güzel olurdu. Elgg profile_manager modülü ile iyi bir başlangıç ​​gibi görünüyor, ama arama yok. Özel bir modül ile SugarCRM yakın, ancak sayfalar really uzunluğunda (düzenleme ve arama, sekmeli Kategori nolu alt-paneller aslında ideal yapar) olurdu, çünkü arama, düzenleme ve kıytırık vardır.

Bunun için herhangi bir iyi Drupal çözümler var mı? Belki özel alanlar ile CiviCRM? PHP ile bazı deneyimi var ve ben sadece hafifçe özelleştirebilirsiniz bu yakın bir şey var eğer benim eller kirli alma umursamıyorum. Teşekkürler!

2 Cevap

Ditto Drupal + İçerik Profili.

Ayrıca http://drupal.org/project/cck_fieldgroup_tabs Eğer söz gibi farklı sekmelerde becerileri (fieldgroups) her set koymak için kullanmak isteyebilirsiniz.

Değil olsa arama UI için demek tam olarak ne olduğundan emin. Görüntüleme 'maruz filtreleri bu içerik türü için belirli bir arama / filtreleme oluşturmak için neye ihtiyacınız olabilir. Sen bu alanların onay kutularını içine maruz filtreleri açmak için bu kullanabilirsiniz: http://drupal.org/project/better_exposed_filters

Drupal with Views, CCK, VotingAPI. This will do your trick. You can manage the skill using the Taxonomy.

@ Sprugman işaret ettiği gibi, CCK irade profil sayfasını özelleştirebilirsiniz birlikte, Content Profile kullanın.

Drupal ile zor kısmı tema özelleştirme olduğunu, ancak ücretsiz bir yeniden veya yeni bir satın alma, hızlı sitenizi oluşturabilirsiniz.