Amazon S3 Entegrasyonu

2 Cevap java

Ben içerik yönetim sistemlerinden biri ile S3 entegre çalışıyorum. Fikir Ben belge kontrolü özelliklere sahip olmak istiyorsanız olmasıdır.

Sistem bu sitelerin binlerce işleme oldukça eşsizdir, sonra her site site belge kontrol modülüne belge ve dosya yüklemek için izniniz katkıda veya yazarlar herhangi bir sayı olabilir.

I haven't coded the document control module yet, but I would like to get started right away. I know there are good developer tools for S3 already, however I would really like to make this even easier and even use third party open source products if they are licensable under resale. Does anyone know of any kind of Java apps for example which makes uploading to S3 easy, or should I just concentrate on developing something which is targetted for my specific case usages.

Ben arayüz tasarımı bir sürü yapmak, ancak bunun için, gerçekten ben hallederim nasıl emin değilim, bu yüzden insanlar belge kontrolü için iyi bir destek var web sitelerinin örnekler sunmak ve kolay görünmesini sağlar eğer ben de minnettar olacaktır. Ben böylece site sahipleri, belgelerini yayınlamak vb görüntüleri bunlardan sürümlerini yönetme ve ayrıca site temaları görüntüleri eklemek için merkezi bir kova var delice karmaşık iş akışı kuralları, ben sadece bir şey yaratmak istiyorum karmaşık bir şey istemiyorum.

2 Cevap

http://undesigned.org.za/2007/10/22/amazon-s3-php-class - Burada dosya yükleme ve kovalar yönetmek başlamak için iyi bir PHP sınıfı bulunuyor

https://jets3t.dev.java.net/: java için jets3t buldum hav iyi

Ben kendi uygulamalar kendi paket yazılımı ve kütüphanelerini kullandım ve her ikisi de çok iyi çalışır.