Zend Framework eklentileri / modüller

2 Cevap php

Symfony Framework kullanıcı sistemi gibi işlevleri eklemek için eklentileri bir yeri vardır (vs giriş, kayıt, kimlik doğrulama,.), Kullanıcıların sıfırdan tekerleği icat etmek zorunda olmayacak şekilde, bir kullanıcı sistem çoğu için temel bir ihtiyaç olduğu gibi uygulamalar (örneğin).

Ben Zend Framework bir eşdeğer bulmak denedim ve Zend Framework eklentileri kavram olmasına rağmen, ben bir indirmek ve onun projeye ekleyebilirsiniz hangi, orada herhangi bir eklenti bulamadım.

Zend Framework böyle symfony mevcut eklentileri büyük miktarda bu harika topluluk özelliği yoktur mümkün mü?

2 Cevap

Bir Plugin ne düşünüyorsun gibi aynı değildir. Symfony ve ZF betwen terminilogy tamamen farklıdır.

Bir Plugin Ben web sitenizde çalışacak "beni takın" anlamına gelmez. Bu temelde geliştirici her sayfa yükleme denir yaptığı uygulamaların kullandığı şeye verilen isimdir. Ziyade bir taban denetleyici veya yardımcısı diğer bazı tür oluşturarak, bir eklenti tür sizin denetleyicileri yeni bir soyutlama oluşturmak için kullanılır. Eğer bir eklenti oluşturmak zaman, neden burada kullanılan kod her sayfada yükü kullanılması gerektiğini olmalıdır.

Sitemde burada bazı eklentileri örneklerkimlikir

  • Benim ACL
  • Benim şablon yöneticisi. (Ben eşsiz bir şablon motoru inşa)

Bazı insanlar bile soruyu cevaplamak için, ancak .. önbelleğe alma için kullanmak olabilir, istediğiniz şekilde eklentileri kullanmak olmaz.

In answer to your comment below: No, a module is just a way of creating different layer of features on your site, which is seperate from the default module.

ie.. Example Modules - a Blog - a Fully fledged online store - an administration suite

Bunlar doğal olarak varsayılan modüllerinden olmak istiyorum ..

Ben olsaydım, ben bir eklenti uygulamak olacaktır. Ancak sizin kendinizi eklentisi oluşturmanız gerekir. Hazır olanlar gerçekten .. yerde sağlanan değildir. Neyse ki, ancak, dokümantasyon şey uygulamak için tam olarak nasıl gösterir.

Ben kesinlikle ZF kullanarak öneriyoruz, şimdiye kadar benim kodlama kariyerimde yaşadığım en iyi şeydir. Ben onu seviyorum.

Orada ZFSnippets. Bir tam teşekküllü bir kullanıcı uygulama ZF açısından module olacaktır. Ben hazır kullanımlı modüller indirme sayfasına farkında değilim.