Katkıda Macromedia benzer herhangi bir opensource yazılım (masaüstü veya web-tabanlı) var mı?

7 Cevap php

Böyle FCKEditor veya TinyMCE gibi bir WYSIWYG editörü kullanarak bazı statik sayfaları düzenlemek muktedir istiyorum. Bir klasördeki web sayfalarının bir listesini taramak ve daha sonra belirli etiketli alanlar düzenlenebilir izin herhangi bir yazılım var diye merak ediyordum. İdeal bir PHP tabanlı çözüm iyi olurdu.

7 Cevap

Ben böyle bir yazılım farkında değilim, ama HTML şablonları ve PHP dosyaları düzenleme için benim CMS kullanmak büyük online editörü var

EditArea: http://www.cdolivet.net/editarea/editarea/exemples/exemple_full.html

Bu bile sekmeleri destekleyen, gerçekten harika editör, ama kaydetmek ve açık ameliyatlar için geri çağrı işlevleri ayarlamak için bazı javascript bilgi gerekir ...

Cevabınız göre

Thanks for the reply, but I was more looking for something for non-technical users, who need an easy way to edit the static content with a GUI.

I Kompozer bir masaüstü uygulaması olarak öneririm.

Peki, bu açık kaynak değil (bu yüzden tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılamak değil) ama cushycms teknik olmayan kullanıcılara güncelleme html kolay düzenlenebilir alanları ekleyelim vermez. Ve onun temel işlevi ücretsizdir.

Benzer nedenlerden dolayı, ben bir. Net çözüm için ya http://blogsvc.net/ veya http://www.dotnetblogengine.net/ için içerik göndermek için Windows Live Writer kullanmak için arıyorum. Ben bir PHP Yem yetenekli hizmeti kullanabilirsiniz eminim (WP / Drupal?)

Oradan ekrana Atom yem vermek niyetinde (html dönüştürmek için XLST kullanarak.)

Açıkçası değil Contribute gibi "basit" ama kullanmak gibi WLW bir WYSIWYG editörü tanıtır ve aracılık hizmeti gibi yapar katkıda potansiyel canlı web etkileyen olmadan içerik XML olarak veya bir veritabanına devam edebilir.

[, Meta blog API Contribute karşı dikkatli olun size ;) kurtaracak]

Ben çok fazla sorun olmadan kendi rulo düşünüyorum. Düzenlenebilir bileşenleri HTML dosyaları Smarty PHP gibi, bir çiftleşmiş motoru gibi geliyor. PHP için. readdir() veya scandir(). Sonra yapmak için sol tüm Smarty kurulum, FCKeditor kurulum TinyMCE işlemek için kullanıldığı tpl dosyaları görünümlü, ve ile gelip bir dizini tarayabilir GUI aracılığıyla veri kullanıcı girişlerini saklamak için bir yoldur.

Ticari bir çözüm var:

http://www.activecampaign.com/visualedit/ It has a free trial, i think that's exactly what you need :) You'll need a database though (for as far as i read)

Bu, tam bir kopyası değil, ama Bluefish hakkında iyi şeyler duydum bir editör.