Kod Refactor Sınıf Desen

1 Cevap php

Ben şu anda yapıyorum bir uygulama için benim kod temeli refactor çalışıyorum, ben varolan bir kurulum var ama esnek olmak bile yakın değildir ve her şey (örneğin her sınıfa toplanmış) her şeyin bağlıdır.

Yani, desen üzerinde PHP Design Patterns ve sayısız makaleleri okuma ve nasıl ölçeklenebilir uygulamalar ile ilgilidir sonra, benim yeni kod temeli için bir UML diyagramı ile geldi.

Şimdiye kadar bu teknikleri kullanılarak bir uygulama yapılmış değil beri benim önerdi düzeni bazı geribildirim almak mümkün olsaydı, ben kodlama başlamadan önce herhangi bir sorunları ayıklamak amacıyla, merak ediyordum.

Code Refactor

, Temelde birden fazla veritabanı kullanımını desteklemek mümkün olmak istiyorum (değil aynı zamanda, ama bir başına yüklemek bazda), ben de bir DB (veya dosya sistemi tercih edilirse, bir özel oturum işleyicisi ayarlamak için seçeneğiniz vardır istiyorum vb çerezler, tercih edilirse), ve güvenli alanlarda (açık kimliği veya veritabanı hesapları, vs) için tercih edilen kimlik doğrulama yöntemi desteklemiyor.

Özetle, geribildirim alternatif kalıpları açısından takdir ve nasıl takım daha iyi olur, ya da ben tamamen yanlış yolda isem, ben :) şimdi bilmek tercih ederim.

1 Cevap

Bana gayet iyi görünüyor. Sadece sonunda üstlenmeden bitirmek istemiyorsanız eğer doğru arayüzler kurulum var dikkatli olun.

Düşün gerçekten bir arayüz olması ve aynı zamanda daha karmaşık senaryolar oluşturmak için arayüzleri uzatabilirsiniz unutmayın gerekenler hakkında uzun ve zor. Kendinizi yanlış tasarlanmış arayüzü var senin arayüzü karşılamak için boş işlevleri yazma bulursanız.