Neyse Dreamweaver PHP kontrol hata?

5 Cevap php

Ben buna alışkınım Dreamweaver (şu anda versiyon CS3) benim tüm PHP kodlama yapmak ve bunu seviyorum. Ama, hataları kontrol edebilmek için istiyorum bir şey var. Ben bir sunucuya sayfa yükleme kadar şu anda ben bunları görmüyorum. Dreamweaver kontrol kurulum PHP hata için yine de var mı?

Teşekkürler.

5 Cevap

Yazarken demek istiyorsun? PHP derlenmiş olduğundan, Java veya C # gibi bir dil gibi yapmak kadar kolay değil. Bunu gelebilir yakın PHPLint ile. Ne yazık ki, bunu Windows altında çalışmak için Cygwin ile bazı hackery yapmak zorunda.

Bu sizin için ne istedi olmadığını biliyorum, ancak Dreamweaver PHP için çok iyi bir editör değil. Birçok özelliklere sahip değildir ve gerçekten PHP için ağırlıklı olarak kullanılmak üzere verilmemiştir. On-the-go hata denetimi var bu editörleri, deneyin:

Eğer kurulum sistem size web yüklemek için gerek kalmadan bilgisayarınızdaki yerel PHP test edebilirsiniz böylece can, bilgisayarınızda bir web sunucusu gerekmektedir nasıl kastediyorsanız. Tavsiye ederim Xampp. Bilgisayarınızda Apache, MySQL, PHP ve daha fazla yüklemek için bir all-in-one paket ve bir şık kontrol paneli vardır.

Yıllardır PHP / MySQL / HTML / CSS / JS kodlama oldum. Dreamweaver evrimi içinde iyi şeyler bir çok şey yapmıştır. CS4 sunan Bunlar mutlak olarak iyi, ama yine vs kesinlikle profesyoneller için gerekli olan bu şeyleri ... gerçek zamanlı kod denetimi, kod tamamlama yoksun.

PhpED bir ok sunuyor, ancak Windows'da kullanılabilir. Iddialarına rağmen, Mac veya Linux platformlarında dengeli DEĞİLDİR.

Zend ve Aptana hemen hemen aynı şeydir. Aptana özellikli daha dolu olması dışında, hem Eclips-PDT bazlı ürünlerdir. Zend Örneğin, sözcük kaydırma gibi basit şeyler de dahil olmak değil, kendi müşterilerine çok tepkisiz olmuştur. Aptana Studio 1.5, kendi PHP eklentisi ile olağanüstü, ama onlar bitmemiş, ham FDT kabul beri artık mevcuttur.

NetBeans kesinlikle İYİ PHP platformu, ancak (bu, ancak Java VM ile bir sorun olabilir) yok .. en azından Mac bellek ile kaçan bir dezavantajı vardır. Ama iyi özelliklerinden bir dizi ... ve onun özgür sağlamaz.

Aptana 1.5 şu anda benim bir seçimdir, ama artık gelişmiş varlık değil, çünkü ben seçim yeni bir IDE arıyorum. Şimdiye kadar bu NetBeans oldu. Ben onlar sonunda bellek sızıntılarını tamir edeceğini umuyorum.

John Isaacks

Sana dua duydum olmuştur düşünüyorum. Şimdi dreamweaver yanak sunucuya yüklemeden kodu olabilir. Yapmanız gereken tek şey, PHP ve MySQL içeren yerel ağ ile size site kurmak için. Ben şimdi kullanıyorum sürümü CS5 olduğunu.

Ben çok Eclipse PDT büyük ölçüde PHP ile deneyimini artıracak gibi bir IDE kullanmanızı öneririz.

Ben şahsen NuSphere phpED çok düşkün değilim. Bu kod tam ve sözdizimi ben denedim birkaç diğer düzenleyici daha iyi kontrol etmez.

İşinizi canlı görüntülemek için, ben indirirken WAMP ve bilgisayarınızda hızlı bir web sunucusu kurma öneririz. FTP aracılığıyla bir değişiklik görmek istiyorsanız her zaman yükleyerek pancar.